Life

Cristina Bălan a devenit mamă din nou. Cum au reacționat gemenii artistei când și-au văzut sora pentru prima oară

Cristina Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Fosta câștigătoare de la Vocea României a devenit mamă din nou.
03.01.2023 | 10:54
Cristina Balan a devenit mama din nou Cum au reactionat gemenii artistei cand siau vazut sora pentru prima oara
Cristina Bălan a devenit mamă de fată. Momente emoționante în familia artistei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Cristina Bălan, 2022 a început și s-a terminat la fel de frumos, din toate punctele de vedere.

Cum au reacționat gemenii cântăreței după ce și-au văzut surioara

Pe 30 decembrie, chiar înainte de Revelion, Cristina Bălan a devenit mamă din nou. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, care astăzi a ajuns acasă.

ADVERTISEMENT

Numele ei este Nadeea Sofia și se pare că întâlnirea cu gemenii cântăreței, care suferă de autism, a fost una cât se poate de emoționantă.

Într-un interviu acordat pentru playtech, Gabriel Bălan, soțul Cristinei, a dat câteva detalii despre întreg momentul. Acesta susține că fetița celor doi este foarte bine, însă acasă mai este nevoie de timp pentru ca gemenii să se acomodeze cu prezența ei.

ADVERTISEMENT

Ambii băieței sunt atenți la cea mică, nu se dezlipesc de ea, iar lucrurile par a fi cât se poate de bune momentan.

”Fetița noastră este foarte bine. Se află încă în perioada de acomodare. Momentan, încă ne acomodăm cu toții la noul ritm de viață. Frățiorii sunt, ca și noi, topiți după ea.

ADVERTISEMENT

Nu s-ar mai dezlipi deloc de ea. Foarte emoționați în prezența ei și foarte afectuoși. Poate chiar mai mult decât ne-am fi așteptat noi”, a mărturisit Gabriel Bălan, pentru playtech.ro.

Cristina Bălan a născut pe 30 decembrie

Amintim că în ultima zi din an, pe 31 decembrie, Cristina Bălan a anunțat într-o postare pe pagina personală de socializare că a devenit mamă de fată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a publicat o imagine cu fiica ei, alături de cei doi băieți, arătându-se extrem de fericită.

Tot atunci, câștigătoarea de la Vocea României se arăta încântată de faptul că fiica ei a ales să petreacă primul revelion din viața sa, alături de noii membrii ai familiei.

În postare, Cristina Bălan i-a promis fiicei sale că va fi alături de ea la fiecare pas.

”Nadeea Sofia, iubirea noastra, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune. Bun venit la noi, în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia!

Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău. Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem!”, a scris artista în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: