Life

Drama trăită de Sofia Vicoveanca. Artista este afectată și acum: ”Nu vreau să vorbesc prea mult”

Sofia Vicoveanca ascunde în spate o dramă imensă. Deși au trecut mai bine de două decenii de la evenimentul teribil, artista mai este afectată și astăzi.
30.04.2023 | 11:28
Drama traita de Sofia Vicoveanca Artista este afectata si acum Nu vreau sa vorbesc prea mult
Drama trăită de Sofia Vicoveanca. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Nu puțini sunt cei care îi cunosc mai toate piesele. Dincolo de succesul ei pe plan profesional însă, sunt și lucruri dureroase care se ascund în spate.

Drama trăită de Sofia Vicoveanca

Pentru cei care nu știu, Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul în urmă cu 22 de ani. S-a întâmplat chiar pe 18 aprilie 2001. Victor Mici a fost un ziarist sucevean extrem de apreciat și avea să se stingă din viață în mod fulgerător.

ADVERTISEMENT

El a lucrat mai bine de 40 de ani la ziarul „Zori noi” din Suceava. Avea 70 de ani în anul 2021, iar la un moment dat a început să tușească. Deși salvarea a fost chemată destul de repede, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Au trecut mai bine de două decenii de la tragicul eveniment, iar Sofia Vicoveanca încă nu a depășit momentul. Într-un interviu acordat pentru click.ro, artista a dezvăluit că nu vrea să vorbească despre această tragedie din viața ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a recunoscut că încă are o rană în suflet pe care nu vrea să o adâncească mai mult. Singurii care ar putea să o înțeleagă sunt cei care au trecut prin astfel de situații, a mai adăugat artista.

“Astăzi voi avea spectacol și nu vreau să vorbesc prea mult despre evenimentul nefericit din viața mea. Vreau să încerc să nu îmi adâncesc rana și mai mult în suflet. Te poate înțelege doar o persoană care a trecut prin asemenea stări ce am trecut și eu. Altcineva nu!”, a declarat Sofia Vicoveanca, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă celebra cântăreață

Menționăm că deși Sofia Vicoveanca are 81 de ani, artista continuă să se mențină în formă. Astfel, puțini sunt cei care i-ar da vârsta pe care o are. Aceasta este atentă la alimentație, dar și la mișcare și totodată, se ghidează după niște reguli clare.

De asemenea, cântăreața ține și post și are grijă să evite laptele, untul, dar și grăsimile. Toate aceste lucruri contribuie la menținerea unui stil de viață sănătos. Printre altele, ea a mai adăugat că se adaptează la vremurile actuale, dar continuă să aibă grijă de ea.

ADVERTISEMENT

”Normal că țin post! (…) Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători.”, a povestit recent cântăreața de muzică populară.

ADVERTISEMENT