Life

Ce mesaj bizar a primit Sofia Vicoveanca de la regretatul său soț! ”Credeam că mă vrea bărbatul, acolo, la el”

Ce vis surprinzător a avut Sofia Vicoveanca cu fostul partener de viață. Interpreta de muzică populară a avut un sentiment neplăcut.
18.04.2023 | 17:43
Ce mesaj bizar a primit Sofia Vicoveanca de la regretatul sau sot Credeam ca ma vrea barbatul acolo la el
Ce vis surprinzător a avut Sofia Vicoveanca cu fostul partener de viață. Interpreta de muzică populară a avut un sentiment neplăcut. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mesaj bizar a primit celebra cântăreață în vârstă de 81 de ani de la regretatul său soț! Vedeta credea că bărbatul vrea să o cheme acolo, la el. Ziaristul sucevean Victor Micu a încetat din viață în aprilie 2001, la 70 de ani.

Ce vis surprinzător a avut Sofia Vicoveanca cu fostul partener de viață. Interpreta de muzică populară a avut un sentiment neplăcut

Sofia Vicoveanca a avut un vis surprinzător cu fostul partener de viață, Victor Micu, alături de care are un băiat pe nume Vlad. Interpreta de muzică populară a avut un sentiment neplăcut pentru că a crezut că va muri.

ADVERTISEMENT

A stat cu teamă în suflet o perioadă destul de lungă crezând că nu va mai trăi mult pe acest pământ. Din fericire, solista a trecut cu bine peste aceste momente. Artista nu a dorit niciodată să-l înlocuiască pe fostul soț.

„L-am visat pe soțul meu, dar tare m-am speriat. Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva. El vine la mine și îmi zice: «Hai, că te vede lumea și crede că ne-am certat!». Iar eu i-am zis, speriată: «Du-te tu înainte că vin și eu după tine!». 

ADVERTISEMENT

Nu vă spun că vreo două săptămâni am crezut că înnebunesc de frică. Mi-am zis: «Mă vrea bărbatul!». Credeam că mă vrea bărbatul, acolo, la el. Eu încă mai păstrez tradiția satului, așa se spune în partea noastră a Moldovei.

Dar, fiecare om interpretează visul diferit, cum simte”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru impact.ro. Ulterior, interpreta de muzică populară a distribuit o postare amplă în memoria regretatului său soț.

ADVERTISEMENT

La 22 de ani de când a rămas văduvă solista a învățat foarte multe lucruri de când este singură, în special să fie fericită și să-și cumpere singură flori. În plus, susține că are încredere în oameni și-i iubește așa cum sunt.

Sofia Vicoveanca, văduvă de 22 de ani. Ce a învățat solista

Sofia Vicoveanca mărturisește că a învățat să tacă și să asculte luna trecătoare chiar dacă nu știe ce-i alintul. De ani buni nu mai spune ce o doare și recunoaște că de când se știe a învățat să se adune din toate.

ADVERTISEMENT

„Și toate-mi râd în față, strigându-mi: habar n-ai de nimic! Domnul să-ți odihnească sufletul bun în Sfânta Lui Lumină… Regrete eterne”, a încheiat Sofia Vicoveanca postarea din mediul online.

ADVERTISEMENT