Pariuri sportive

DRAMA unui fotbalist celebru. Era să moară! ”Soţia m-a găsit într-o baltă de sînge”

Darren Fletcher, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Manchester United, a bifat doar 32 de meciuri pentru ”diavoli” în ultimele 4 sezoane. Ca o comparaţie, doar în sezonul 2009 /...
16.12.2014 | 20:13
DRAMA unui fotbalist celebru Era sa moara Sotia ma gasit intro balta de singe
ADVERTISEMENT

Darren Fletcher, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Manchester United, a bifat doar 32 de meciuri pentru ”diavoli” în ultimele 4 sezoane. Ca o comparaţie, doar în sezonul 2009 / 2010, scoţianul a bifat 30 de prezenţe în tricoul lui United. 

Foarte puţină lume a ştiut ce se întîmplă cu fotbalistul de 30 de ani. În spatele absenţelor sale din ultimii 4 ani se ascunde o poveste dramatică. Fotbalistul suferă de o boală cronică, foarte rară. Aceasta se remarcă prin inflamarea intestinului gros şi prin ulcere. Această afecţiune a fost depistată în 2008, iar de atunci, Fletcher a avut o viaţă de coşmar. ”Eram terifiat. Slăbeam foarte mult. Mă durea foarte rău capul şi mergeam des la toaletă”, spune mijlocaşul ”diavolilor”. La un moment dat, boala i-a pus în pericol viaţa. Acesta slăbise aproape 20 de kilograme şi nici nu se mai putea privi în oglindă.

ADVERTISEMENT

3

Mergea la toaletă de 30 de ori pe zi!

Darren Fletcher a fost foarte ruşinat de boala sa. Timp de 3 ani, doar familia sa, doctorul echipei şi Alex Ferguson au ştiu despre boala sa. Mijlocaşul în vîrstă de 30 de ani îi minţea pe colegii săi de la United că este doar un virus stomacal, însă se tot întîmpla şi Rooney şi compania au aflat la un moment dat despre suferinţa sa. ”N-am mai putut ţine mult timp ascunsă suferinţa mea. La un moment dat a trebuit să le explic prietenilor mei de ce mă duc de aproape 30 de ori pe zi la baie. A trebuit să le explic şi de ce nu pot să mă duc să-i văd pe copiii mei jucînd fotbal, să-i duc la scoală, sau de ce nu pot ieşi cu familia la o masă în oraş. Trebuia să fiu în permanenţă aproape de o toaletă, uneori fugeam spre ea la fel cum o fac pe terenul de fotbal. Uneori nu mă ajuta doar toaleta, în unele cazuri mă duceam direct la spital”, povesteşte scoţianul chinurile sale.

fletcher

Alex Ferguson l-a salvat! ”Dacă nu era el, probabil m-aş fi retras din fotbal”

Unul din fiecare 210 de oameni din Marea Britanie suferă de această boală, cu care se confruntă şi Darren Fletcher. La un moment dat, fotbalist a trebuit să se opereze. Doctorii i-au extirpat în totalitate întestinul gros. ”Sir Alex Ferguson este o persoană pe care o respect foarte mult. A fost alături de minte atunci cînd am depistat această boală şi mi-a dat încrederea de a continua să joc fotbal. Dacă nu era el, probabil mă retrăgeam din fotbal înainte să împlinesc 30 de ani. Ţin foarte mult la el! A fost în mod constant alături de mine. Cînd arătam foarte rău, slăbit şi alb la faţă, el îmi spunea că arăt foarte bine. Îi datorez întreaga mea carieră de fotbalist. Chiar şi după ce s-a retras de la Manchester United, vorbim mereu la telefon. Cîteodată o sună doar pe soţia mea, pentru că ştie că ea suferă mai mult ca mine”, a dezvăluit Fletcher.

ADVERTISEMENT

meci

Paralizat de medicamentele experimentale! ”Nu puteam să mă mişc”

Jucătorul continuă să ia medicamente pentru afecţiunea sa, operaţia a avut succes, iar acum poate duce o viaţă normală. Scoţianul povesteşte că într-o perioadă a început să ia medicamente experimentale care aveau reacţii adverse, unele chiar înspăimîntătoare. ”Într-o dimineaţă m-am trezit să mă duc la antrenament, însă am constatat că nu îmi pot mişca absolut nici un muschi, eram paralizat. Luam nişte medicamente experimentale şi medicii mi-au spus că asta mi s-ar putea întîmpla. Intrasem în panică, chiar dacă mi-am revenit după o singură injecţie”, spune Fletcher, care şi-a găsit alinare în antrenamentele de la Manchester United. ”Acele două ore pe care le petreceam la antrenament erau singurele din cele 24 de ore ale unei zile în care nu mai aveam nici un simptom, chiar mă simt vindecat cînd mă antrenez. Locul de antrenament era singurul de care nu mă speriam. Cînd eram în trafic, sau în alte locuri publice era foarte infricoşător” 

sotia

”Soţia mi-a salvat viaţa în multe rînduri”

Soţia sa a avut un rol extrem de important în viaţa lui Darren Fletcher. A stat aproape de el în fiecare minut, l-a înţeles, chiar dacă îşi mai vărsa frustrările pe ea. La scurt timp după ce s-au căsătorit, fotbalist a fost diagnosticat, aşa că soţia lui n-a avut parte de un soţ normal. ”Soţia mea n-a avut parte de prea multe momente fericite de cînd s-a căsătorit cu mine. La cîteva zile după ce am făcut nunta, am fost diagnosticat. Îmi era teamă că mă va părăsi, avînd în vedere că nu eram acelaşi om de care ea se îndăgostise. Eram tot timpul bolnav. Nu puteam ieşi cu ea în oraş pentru că trebuia să mă duc de 6 ori la toaletă. A fost foarte puternică. Incredibilă chiar! Mi-a salvat viaţa de multe ori. M-a găsit de multe ori într-o baltă de sînge şi mereu ea era cea care anunţa ambulanţa”. Din fericire, boala este sub control, iar Darren Fletcher poate juca din nou la cel mai înalt nivel. ”Nu mai mă poate opri nimeni! Pot să trăiesc o viaţă normală. Pot să ies cu soţia la restaurant, îmi duc copii la şcoală şi îi urmăresc la antrenamente fără nici un fel de probleme”, îşi încheie Darren Fletcher interviul cu britanicii de la Daily Mail. Scoţianul a revenit să joace la cel mai înalt nivel, bifîînd cîteva minute în ultimul meci jucat de Manchester United, cel cu Southampton, de pe 8 decembrie.

ADVERTISEMENT

6 ani s-a luptat Darren Fletcher cu boala

”Am luat steroizi. Acest lucru este interzis pentru fotbalişti, însă am primit derogările necesare de la autorităţile competente”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!