News

Dublă crimă la Timișoara: doi bătrâni, uciși în propriul apartament. Au fost atacați când vorbeau la telefon

O dublă crimă a avut loc la Timișoara, în centrul orașului, acolo unde doi bătrâni au fost uciși în propriul apartament. Criminalul este în libertate.
28.06.2023 | 08:10
Dubla crima la Timisoara doi batrani ucisi in propriul apartament Au fost atacati cand vorbeau la telefon
Crimă în Timișoara: doi bătrâni, uciși într-un apartament. Sursa foto: captură Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dublă crimă la Timișoara, marți noapte, acolo unde doi bătrâni au fost uciși în propriul apartament, situat chiar în centrul orașului, la un pas de Tribunalul Timiș. Ei au fost atacați când vorbeau la telefon.

Crimă în Timișoara: doi bătrâni, uciși într-un apartament. Un nepot al acestora a fost înjunghiat, atacatorul este liber

Din primele informații, victimele aveau vârstele de 75 și 78 de ani. În momentul atacului, cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu unul dintre nepoți care locuiește în Germania.

ADVERTISEMENT

Până nu apucaseră să încheie convorbirea, cei doi bunici au auzit zgomote în casă. Au mai apucat doar să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei. S-au mai auzit apoi niște zgomote, iar în final s-a așternut liniștea în încăpere.

Disperat, nepotul din Germania și-a sunat un verișor care locuiește în Timișoara, aproape de casa vârstnicilor. Ajuns la ușa apartamentului rudelor sale, tânărul s-a întâlnit cu criminalul. Între cei doi a urmat o luptă scurtă. Suspectul a reușit să fugă, dar nu înainte de a-l răni cu un cuțit pe nepotul victimelor. Din fericire, rănile nu sunt grave.

ADVERTISEMENT

De notat că întregul eveniment s-a petrecut în plin centrul orașului de pe Bega, lângă clădirea Tribunalului Timiș, într-un imobil din Piața Vlad Țepeș. Nepotul rănit a reușit să sune la 112. În zona atacului au ajuns mai mulți polițiști și jandarmi.

”La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Care ar putea fi cauza acestui atac

Anchetatorii au și o pistă în ceea ce privește motivul atacului din Timișoara. Ei spun că este posibil ca el să fi fost dat la pont. Asta pentru că femeia ucisă, care era administratoare de bloc, ar fi încasat marți banii de întreținere de la locatari.

În aceste momente, criminalul este liber. Polițiștii încearcă să dea de urma sa. Criminaliștii cercetează zona apartamentului în care s-a produs dubla crima și adună probe.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai anunțat IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT