Life

Dublă eliminare la Chefi la cuțite. S-a lăsat cu lacrimi amare: „Mi-a căzut cerul în cap”

Tensiunile au atins cote maxime în platoul Chefi la cuțite. Două dintre cele mai bune concurente au fost trimise acasă.
12.10.2023 | 07:16
Dubla eliminare la Chefi la cutite Sa lasat cu lacrimi amare Mia cazut cerul in cap
Două concurente au fost eliminate de la Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea de-a 25-a ediție Chefi la cuțite, difuzată miercuri, 11 octombrie 2023, a fost una tensionată. Două concurente bune au fost puse în dificultate de probă și au plecat acasă cu punctaje mici.

Dublă eliminare în platoul Chefi la cuțite

Pentru prima dată în acest sezon și cu două battle-uri înainte de semifinală, la Chefi la cuțite a avut loc o dublă eliminare. Farfuriile pe care le-au degustat la proba individuală i-au dezamăgit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

S-a plecat cu notele 4 și 6, după cum a anunțat Irina Fodor încă de la început, iar tensiunea a atins cote maxime când a dezvăluit că la jurizare a avut loc o premieră. Chefii s-au întors la o farfurie pentru a face o departajare, deși își doreau să acorde zero puncte.

Concurenții au plecat pe rând din platou, iar punctul culminant a fost acela în care au mai rămas doi din echipa Soarelui Răsare și doi din echipa Saint-Tropez. Iar cele care au avut ghinion au fost Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu.

ADVERTISEMENT

Cristina a obținut până acum cele mai multe note de 15, iar vestea că a fost eliminată a lovit-o ca un trăsnet. A avut o adevărată criză de plâns și a vrut să fugă din platou, moment în care prezentatoarea Chefi la cuțite a fost nevoită să intervină.

„În momentul în care a plecat Cosmin mi-am dat seama că eu sunt eliminată și mi-a căzut cerul în cap pentru că deși nu m-am gândit că o să ajung atât de departe, pentru mine e mare realizare, dar o mare durere în suflet”, a spus Cristina Sabău.

ADVERTISEMENT

„De departe cea mai rea farfurie”

De altfel, ea a obținut și cel mai mic punctaj al serii. „De departe cea mai rea farfurie. De rușine nu dau 1”, a spus Sorin Bontea în momentul în care a jurizat preparatul.

Totodată, Florin Dumitrescu a menționat că regretă că un om atât de pregătit a fost eliminat de la Chefi la cuțite. „Mă oftic pentru Mariposa, ea chiar avea ceva de arătat din punct de vedere culinar”, a spus bucătarul la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu i-a explicat lui Nadd Hu ce a făcut greșit: „Dacă lăsai doar peștele și sosul de roșii, era perfect. Capere erau perfect. Roșiile alea zdroobite erau ok, peștele era ok”.

„Mi-a părut atât de rău că mi-am lăsat echipa cu trei oameni. Asta era durerea mea cea mai mare. Chef ne-a trimis la bătaie cu încredere și cu o mare responsabilitate și l-am dezamăgit profund”, a afirmat Nadd Hu după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT