Life

Semifinala Chefi la cuțite, sezon 10. Ce concurenți merg în marea finală

A fost o luptă strânsă în sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite, iar emoțiile încă nu au dispărut. Semifinala Chefi la Cuțite are loc începe pe 29 noiembrie 2022.
29.11.2022 | 17:56
Semifinala Chefi la cutite sezon 10 Ce concurenti merg in marea finala
Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la Cuțite 2022. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Semifinala Chefi la cuțite sezon 10 se anunță plină de surprize. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut grijă să ajungă alături de cei mai buni concurenți.

Cine sunt ultimii concurenți eliminați de la Chefi la Cuțite

Noaptea trecută a avut loc și battle-ul prin care au fost aleși concurenții care s-au calificat în semifinala Chefi la Cuțite a sezonului 10.

ADVERTISEMENT

Au fost emoții mari, iar scorul a ajuns să fie atât de strâns, încât nicio echipă nu a câștigat. În timp ce Cătălin Scărlătescu a obținut doar o farfurie, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au primit amândoi câte cinci farfurii.

Asta a făcut ca tensiunile să se amplifice și mai mult. Sorin Bontea putea să salveze doi concurenți de la duel, în timp ce Florin Dumitrescu, doar unul.

ADVERTISEMENT

La final, cele mai mici note au fost obținute de Titus Antonescu, concurentul căruia i s-a făcut și rău într-o ediție recentă și Mădălina Crețan, care au fost și eliminați în ediția trecută de la Chefi la Cuțite.

De cealaltă parte însă, Gabriel Drăgușanu, Paco și Oxy au fost concurenții salvați de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și au primit șansa de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

După eliminările de noaptea trecută, am aflat în final și lista completă a semifinaliștilor din fiecare echipă în parte.

Semifinala Chefi la cuțite sezon 10

Florin Dumitrescu a trimis-o direct în semifinale Chefi la cuțite sezon 10 pe Oxy, alături de Raluca Todea cu 15 puncte și Dan Panciu cu 14 puncte.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, din echipa lui Sorin Bontea, semifinaliștii de la Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10, sunt Florica Baboi, care a reușit să obțină doar 12 puncte, alături de Gigi Burger, cu 11 puncte.

Alături de ei mai sunt și Gabi și Paco, având în vedere că juratul de la Chefi la Cuțite a avut oportunitatea de a-i salva în ediția trecută.

Cătălin Scărlătescu în schimb va intra în semifinala Chefi la Cuțite cu doar doi concurenți. Este vorba despre Adrian Stroe, considerat cuțitul său de aur, care a reușit să obțină 12 puncte în ediția de noaptea trecută și Mădălina Cafadaru.

La rândul ei, aceasta a mers mai departe tot cu 12 puncte, la fel ca Adrian Stroe.

Emoțiile vor fi probabil și mai mari în seara de 1 decembrie, când are loc marea finală Chefi la Cuțite 2022.

ADVERTISEMENT