News

Dublă tragedie în Gorj. Un bărbat a murit electrocutat, iar un altul a fost ucis de un mal de pământ

Județul Gorj este lovit de o nouă dublă tragedie. Doi bărbați, de 55 și 37 de ani, au murit joi. Primul s-a electrocutat, iar al doilea a fost prins sub un mal de pământ.
19.01.2023 | 20:18
Dubla tragedie in Gorj Un barbat a murit electrocutat iar un altul a fost ucis de un mal de pamant
Doi bărbați au murit în Gorj. Primul s-a electrocutat, iar al doilea a fost prins sub un mal de pământ. Sursa foto: gorjexpress.ro
ADVERTISEMENT

După drama uriașă de la Cariera Jilț Sud din Complexul Energetic Oltenia, acolo unde trei oameni și-au pierdut viața, județul Gorj este lovit de noi tragedii.

Doi bărbați au murit în Gorj. Primul s-a electrocutat, iar al doilea a fost prins sub un mal de pământ

Joi, 19 ianuarie, în decurs de doar câteva ore, doi bărbați, de de 55 și 37 de ani, au murit în județul din Oltenia.

ADVERTISEMENT

Prima tragedie a fost consemnată în orașul Târgu Cărbunești. Aici, un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața prin electrocutare.

Acesta demara lucrări la canalizarea din orașul gorjean. La un moment dat, în circumstanțe care urmează a fi stabilite, s-a electrocutat.

ADVERTISEMENT

Imediat, echipele medicale sosite la fața locului au început manevrele de resuscitare, victima fiind găsită în stare de inconștiență. Din păcate, demersurile au fost în zadar, fiind declarat decesul, informează GorjOnline.

”Un bărbat în vârstă de 55 de ani care efectua lucrări la sistemul de canalizare în orașul Tg-Cărbunești și care, nu știu împrejurările, s-a electrocutat.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj.

Bărbatul este în stare de inconștiență, iar echipajele efectuează manevre de resuscitare“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat care lucra la canalizare, mort în localitatea Borăscu. Ucis de un mal de pământ

Ziua de joi a fost una tragică și pentru un tânăr de 37 de ani din comuna Borăscu.

Bărbatul care a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la canalizarea localității.

Tragedia s-a produs în jurul prânzului. Atunci, un mal de pământ s-a surpat și l-a prins pe muncitor. Echipajele de pe Ambulanță, sosite la fața locului, l-au resuscitat pe bărbat, însă acesta nu a răspuns manevrelor.

La locul tragediei au ajuns și inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. Există suspiciunea că bărbatul nu avea forme legale de angajare, scrie GorjExpress.

ADVERTISEMENT