Sport

Duelul Messi-Ronaldo continuă. Cele două vedete au făcut furori pe internet cu ultimele postări

Messi și Ronaldo sunt în continuare în formă maximă. Foștii mari rivali continuă duelul de la distanță și se laudă cu o formă fizică de invidiat.
29.12.2023 | 09:37
Duelul MessiRonaldo continua Cele doua vedete au facut furori pe internet cu ultimele postari
Messi si Ronaldo s-au duelat pe internet
ADVERTISEMENT

Subiectul stării fizice a doi dintre cei mai mari jucători de fotbal, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, a stârnit un adevărat duel în mediul online. Ambii fotbaliști au postat fotografii din sala de sport și au dat rețelele de socializare peste cap.

Messi și Ronaldo, duel de la distanță

Lionel Messi, câștigător al opt Baloane de Aur, și soția sa, Antonela, au împărtășit o poză din sala de fitness, evidențiind rezultatele antrenamentelor lor intensive. Messi, în vârstă de 36 de ani, a demonstrat că se află într-o formă fizică excelentă, marcând atât câștigarea Cupei Mondiale în 2022 cu Argentina, cât și obținerea celui mai recent premiu de Jucător al Anului.

ADVERTISEMENT

Totuși, rivalul său Cristiano Ronaldo nu a întârziat să preia atenția, postând o fotografie în care își etala mușchii picioarelor într-un antrenament la sală. Cu o privire hotărâtă spre cameră, Ronaldo a transmis un mesaj de putere și determinare.

Acest duel online dintre cei doi titani ai fotbalului a provocat un val de reacții din partea fanilor și a comunității sportive. Mulți și-au exprimat admirația pentru angajamentul lor față de pregătirea fizică și au anticipat un sezon plin de goluri pentru ambele vedete.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete se laudă pe internet cu forma fizică

De asemenea, s-a speculat că competiția dintre Messi și Ronaldo nu se manifestă doar pe terenul de fotbal, ci și în sala de antrenament, alimentând discuții aprinse între susținătorii celor doi.

Este evident că această rivalitate sănătoasă dintre Messi și Ronaldo continuă să capteze atenția publicului, făcându-i pe fani să aștepte cu nerăbdare debutul sezonului MLS în februarie.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a adăugat încă o pagină la istoria sa impresionantă în lumea fotbalului, câștigând cel de-al 8-lea său Balon de Aur. Într-o competiție în care rivalul său de lungă durată, Cristiano Ronaldo, nu a fost nici măcar luat în considerare, Messi a obținut 462 de voturi, depășindu-l pe Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Decizia de a nu lua în considerare pe Cristiano Ronaldo a stârnit reacții aprinse, în special din partea fanilor portughezului. Pe rețelele sociale, aceștia au protestat împotriva verdictului și au susținut că Messi nu ar fi meritat această distincție.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, indiferent de discuțiile aprinse din mediul online, Messi continuă să-și extindă palmaresul său impresionant și să se afirme ca un adevărat “zeu” al fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT