Sport

Cristiano Ronaldo, fascinat de Georgina Rodriguez: ”A făcut să nu cad după moartea băiatului nostru”

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre tragedia prin care el și Georgina Rodriguez au trecut împreună în 2022, atunci când au pierdut un copil la naștere.
28.12.2023 | 21:38
Cristiano Ronaldo fascinat de Georgina Rodriguez A facut sa nu cad dupa moartea baiatului nostru
Cristiano Ronaldo, fascinat de Georgina Rodriguez: ”A făcut să nu cad după moartea băiatului nostru”
ADVERTISEMENT

Deși au devenit din nou părinți, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au adus aminte cum acum aproape doi ani au asistat la decesul la naștere al unuia dintre gemenii lor. CR7 a mărturisit că a trecut peste orice moment greu cu ajutorul iubitei sale, pe care vrea să o aibă alături pentru tot restul vieții.

Cristiano Ronaldo, fascinat de Georgina Rodriguez

“A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”, a povestit Cristiano Ronaldo în presa din Spania.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez (29 de ani) este trecută în acte drept mamă a gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda, potrivit presei din Spania. “Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentru gemenii Eva și Matteo.

Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii), dar sunt trecuți ca fiind copiii ei. Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian.

ADVERTISEMENT

Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017. Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni”, a dezvăluit jurnalista Maya Oliveira.

Mai mult, conform unui contract prenupțial semnat de Georgina și Cristiano Ronaldo, femeia ar primi 100.000 de euro lunar, pe viață, și o proprietate din La Finca, semn că fotbalistul o iubește cu adevărat și ar face orice pentru a o face mulțumită. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună doi copii, în timp ce femeia este mamă vitregă pentru ceilalți trei copii ai fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez are, între timp, parte de haterii săi, în special pe rețelele de socializare. Fostă vânzătoare dintr-un magazin de lux, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo, Georgina a devenit peste noapte vedetă și ar deține o avere proprie în jurul a 15 milioane de euro, în condițiile în care tânăra e considerată un influencer de succes.

Soția lui Ronaldo a reușit să-și enerveze recent fanii pe Instagram, când s-a lăudat cu cadourile scumpe cumpărate fetelor sale. A doua fiică, Bella Esmeralda, este cea născută după o sarcină de gemeni, în urma căreia fratele ei a murit. Așadar, de Crăciun, Georgina Rodriquez, mamă model, le-a cumpărat fetițelor sale în vârstă de 6 ani o geantă de la Louis Vuitton, în valoare de 1.700 de euro. Așadar, lucru ușor de înțeles, nu toată lumea a apreciat ”gestul” femeii, care a uitat încă o dată de unde a plecat, potrivit cârcotașilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform sportskeeda.com, Georgina Rodriguez se teme că publicul larg va afla că mama sa a fost damă de companie, în timp ce tatăl său a avut un adevărat trecut infracțional. Aceste lucruri nu par să-l deranjeze prea tare pe Cristiano Ronaldo, care e decis să își petreacă tot restul vieții alături de magnifica femeie de lângă el.

ADVERTISEMENT