Sport

Lionel Messi mai vrea un transfer de top la Inter Miami. A sunat un fost jucător de la Manchester United

Lionel Messi își face echipă tare la Inter Miami. Ultima țintă a starului lui Inter Miami. L-a sunat personal un coleg de la naționala Argentinei.
28.12.2023 | 08:00
Lionel Messi mai vrea un transfer de top la Inter Miami A sunat un fost jucator de la Manchester United
Lionel Messi vrea să aducă mai mulți jucători printre care Sergi Roberto, Ivan Rakitic, De Gea, Thomas Muller și Brian Aguirre. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a rescris istoria fotbalului din Statele Unite ale Americii, iar campionul mondial cu naționala Argentinei poate atrage în continuare nume mari la Inter Miami. Pe cine vrea să aducă în MLS.

Lionel Messi vrea să își aducă un alt fost coechipier la Inter Miami

Presa din Anglia dezvăluie că Lionel Messi l-a sunat personal pe bunul său prieten, Marcos Rojo și i-a propus fostului jucător al lui Manchester United să joace alături de el în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a jucat împreună cu Marcos Rojo la naționala Argentinei. Fundașul central în vârstă de 33 de ani a plecat de la United în iarna lui 2021 și evoluează la Boca Juniors.

Lionel Messi a reușit deja să îi convingă pe Sergio Busquets și Jordi Alba, iar Luis Suarez e și el foarte aproape să semneze cu Inter Miami, iar starul echipei lui David Beckham mai are pe listă și alți jucători.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost sunat chiar și de Tata Martino conform jurnaliștilor argentinieni de la radio Continental 590. Stoperul mai are contract cu Boca Juniors până decembrie 2025. Rojo este însă una dintre țintele princpale ale lui Inter Miami.

Lionel Messi a făcut lista de transfeuri la Inter Miami. Vrea jucători de la Barcelona și Bayern Munchen

Lionel Messi are planuri mari la Inter Miami și vrea să îl aducă pe un alt fost coleg al său de la Barcelona, Sergi Roberto: „Aș vrea să joc în MLS, dar este o experiență la care mă gândesc mai degrabă pe viitor”, a declarat spaniolul.

ADVERTISEMENT

O altă țintă este Ivan Rakitic. Mijlocașul croat evoluează în acest moment la Sevilla, însă împlinește 36 de ani, iar o mutare în Major Socces League nu ar fi deloc surprinzătoare.

Luis Suarez abia așteaptă și el să joace alături de Messi: „Este o posibilitate, mai ales că aș merge alături de cel mai bun jucător al planetei și de un bun prieten”.

ADVERTISEMENT

David de Gea și Thomas Muller sunt alte două ținte ale clubului lui David Beckham. Portarul spaniol în vârstă de 33 de ani este liber de contract din vară după despărțirea de Manchester United, în timp ce atacantul german joacă din ce în ce mai puțin la Bayern Munchen. Un alt jucător argentinian talentat ar putea ajunge la Inter Miami datorită lui Lionel Messi. Este vorba despre Brian Aguirre de la Newell’s Old Boys.

ADVERTISEMENT
Tags: