News

Duminică neagră pe șosele. Un motociclist și-a pierdut viața în Harghita, iar unui vâlcean i-a fost smuls brațul într-un accident

A fost o zi cumplită pe mai multe șosele din România. Un bărbat și-a pierdut viața iar altul a rămas fără un braț, în urma unor accidente grave de circulație.
19.06.2022 | 20:22
Duminica neagra pe sosele Un motociclist sia pierdut viata in Harghita iar unui valcean ia fost smuls bratul intrun accident
Șapte persoane au fost implicate într-un accident grav produs în județul Vâlcea / Sursă foto: stiripesurse.ro
ADVERTISEMENT

O nouă duminică neagră s-a înregistrat astăzi, cu accidente grave produse în țară. Șoselele din România s-au transformat în adevărate capcane cărora le cad pradă din ce în ce mai multe victime.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce motocicleta lui a fost lovită de mașina unei șoferițe de 69 de ani

Duminică, un motociclist din Odorheiu Secuiesc și-a pierdut viața într-un accident care s-a produs pe DN13A. Bărbatul a fost acroșat de un autoturism și n-a mai avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

“Echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat, din primele cercetări, că un bărbat, de 59 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce se deplasa pe un motociclu, pe DN 13A, dinspre Brădeşti spre Odorheiu Secuiesc, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 69 de ani, din Miercurea-Ciuc, care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit mai multe leziuni şi, din păcate, acesta a decedat”, au arătat reprezentanții IPJ Harghita.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au demarat deja o anchetă pentru a identifica împrejurările în care s-a produs tragedia din Harghita.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

Victima cu brațul smuls, luată cu elicopterul SMURD

Tot duminică, în județul Vâlcea s-a produs un nou accident rutier grav, de DN 67B. Două autoturisme, în care se aflau 7 persoane, au intrat în coliziune. Doi pasageri au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre ei a suferit o amputare de braț.

ADVERTISEMENT

„În urma producerii accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Una din victime are braţul drept smuls. Pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj”, a transmis ISU Vâlcea.

Și al doilea pasager a ajuns la spital

Pasagerul rănit grav a fost transportat cu ajutorul unei aeronave la Spitalul Bălcești, acolo unde medicii vor încerca să-l stabilizeze. Starea lui este considerată gravă, iar următoarele ore vor fi decisive pentru el.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată și a fost transportată la spitalul din Horezu, de un echipaj SMURD.

Accidentul din Vâlcea a avut loc în jurul orei 18:30, în localitatea Livezi, sat Pârâienii de Mijloc.

ADVERTISEMENT