Sport

Dumitru Dragomir, analiză dură despre Universitatea. „Mitriță încurcă tot”. Cine sunt jucătorii pe care „se urcă mingea ca veverița”

Dumitru Dragomir nu s-a ferit de cuvinte și analizat Universitatea Craiova după derby-ul cu FCSB la „MAX Profețiile lui Mitică”.
29.01.2024 | 20:32
Dumitru Dragomir analiza dura despre Universitatea Mitrita incurca tot Cine sunt jucatorii pe care se urca mingea ca veverita
Dumitru Dragomir, analiză dură despre Universitatea. „Mitriță e jucătorul care încurcă tot” Cine sunt jucătorii pe care „se urcă mingea ca veverița”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” lui Ivaylo Petev nu au reușit să învingă FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Dumitru Dragomir i-a analizat la sânge pe olteni. Fostul șef LPF a spus cine sunt cei trei titulari al Universității Craiova pe care „mingea se urcă ca veverița”.

Dumitru Dragomir, analiză dură despre Universitatea. „Mitriță e jucătorul care încurcă tot”

Ivaylo Petev le-a pregătit surprize în primul „11” al Universității Craiova celor de la FCSB, însă planul tehnicianului bulgar nu a reușit. „Roș-albaștrii” au învins cu 3-0 și menține distanța de 11 puncte între CFR Cluj, care însă trebuie să joacă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a analizat la sânge Universitatea Craiova și știe ce trebuie să facă Ivaylo Petev pentru a avea succes. Acesta i-a dat un sfat antrenorului grupării din Bănie în ceea ce îl privește pe Alex Mitriță, locomotiva „alb-albaștrilor” în acest sezon.

„E o brambureală la Craiova la Craiova, râdeam. Doamne, Maica Domnului când mai aud pe unul care zice că am jucat bine. Băi sunteți nebuni, păi voi nu vă uitați la fotbal? Întrebați-l pe Cârțu, auzi joci bine la 3-0. Parcă erau pe altă lume, fii atent aici.

ADVERTISEMENT

În curtea școlii dacă se juca, se retrăgeau ăștia de la Steaua. Mitriță nu e rău fotbalist, dar nu este dresat. El încurcă tot, în momentul în care faci un dribling în plus, s-a dat peste cap toată fază, se poziționează adversarul. Convingerea mea este că Craiova l-a stricat pe Ivan, îl strică și pe Mitriță și pe Bancu, care sunt fotbaliști”, a spus Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

Cine sunt jucătorii pe care „se urcă mingea ca veverița”

Denil Maldonado, Gjoko Zajkov și Juraj Badelj sunt stoperii cu care Ivaylo Petev a început încă din primul minut în derby-ul cu FCSB. În repriza secundă și Raul Silva și-a făcut aparție pe dreptungiul verde, după ce și sistemul de joc s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir nu ar păstra niciunul stoperii Universității Craiova în lot, deși toți sunt internaționali. Acesta l-ar păstra doar pe Vladimir Screciu, care s-a dovedit a fi o soluție bună și în defensivă, dar și în linia de mijloc.

„Nu îi disciplinează, am o impresie bună despre bulgarul ăsta. M-am informat și este un om serios. Nu stăpânești deocamndată, Craiova trebuie dresată, stăpânită. La fundașii centrali i-aș da pe toți afară, toți trei și nu aș opri niciunul. Poate l-aș opri fundaș central pe Screciu.

ADVERTISEMENT

Toți au viteza 1 și 2, se urcă mingea pe ei ca veverița. Fac preluări din trei mișcări. Îi aud pe câte unii că laudă echipa”, a mai spus Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir, analiză dură despre Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT