Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care a vorbit cu Gigi Becali la 12 noaptea după titlul luat de FCSB: “Coman pleacă 99 la sută”

Florin Vulturar a vorbit cu Gigi Becali în miezul nopții după titlul câștigat de FCSB, iar impresarul anunță transferul lui Florinel Coman.
28.04.2024 | 16:59
Omul care a vorbit cu Gigi Becali la 12 noaptea dupa titlul luat de FCSB Coman pleaca 99 la suta
Omul care a vorbit cu Gigi Becali la 12 noaptea după titlul luat de FCSB: “Coman pleacă 99 la sută”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a jucat un rol important în titlul câștigat de FCSB, iar golgheterul „roș-albaștrilor” se transferă în străinătate la sfârșitul sezonului. Florin Vulturar anunță că mutarea internaționalului român este aproape finalizată, însă odată cu el ar putea pleca și alți titulari.

Florin Vulturar a vorbit cu Gigi Becali la 12 noaptea după titlul luat de FCSB: “Coman pleacă 99 la sută”

Al Duhail este următoarea destinație a lui Florinel Coman, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Clubul din Qatar este din ce în ce mai aproape să își asigure serviciile internaționalului român.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că mutarea lui Florinel Coman în Qatar este o chestiune de timp. Impresarul a vorbit și despre accidentarea lui Olimpiu Moruțan, care va rata EURO 2024.

„Am vorbit pe la ora 12 noaptea, chiar la 12:00. Am discutat mai multe, era bucuros. Are o stare bună, aștepta de atâta timp și până la urmă este bucuria lui, o merită pe deplin. Au fost și niște discuții mai personale între noi.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, Olaru și Șut cu siguranță vor merge la EURO  și Târnovanu ar putea să ajungă. Pot să ajute mult, sunt campioni și când mergi să te bați cu ăia mari trebuie să mergi cu niște jucători care au câștigat un campionat, care au avut un an bun.

Îmi pare rău pentru Moruțan, am vorbit cu el. A avut un ghinion teribil, se întâmplă dueluri, dar să te accidentezi în halul ăsta din nimic este incredibil. Nici el nu a înțeles ce s-a întâmplat, a simțit o durere puternică, nu înțelege nici el cum s-a întâmplat”, a declarat impresarul.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, la pământ după accidentare: „Era unul dintre titulari la EURO”

Olimpiu Moruțan ratează EURO 2024, iar Florin Vulturar dezvăluie că mijlocașul este afectat după accidentare. Acesta se lupta pentru un loc de titular cu Dennis Man, care strălucești la Parma în Serie B.

„Este un copil bun, extraordinar și are un caracter frumos. Păcat că a muncit la calificare și merita să fie la EURO. Era unul dintre titulari la EURO, ținând cont de ce formă avea în ultima perioadă. Zic că 99% este gata Coman, până la urmă pleacă când au oferte.

ADVERTISEMENT

Toată lumea își dorește să plece la un alt nivel. În momentul de față îi poate vinde bine de tot FCSB, anul acesta este extraordinar pentru jucătorii de la FCSB”, a spus Vulturar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie