Sport

Lionel Messi, prestație stelară pentru Inter Miami. A marcat două goluri și e golgheter în MLS. Video

Lionel Messi a făcut un meci de vis pentru Inter Miami. Campionul Mondial a contribuit decisiv la 4 goluri și este golgheter în MLS
28.04.2024 | 16:40
Lionel Messi prestatie stelara pentru Inter Miami A marcat doua goluri si e golgheter in MLS Video
Lionel Messi, meci perfect în MLS. Argentinianul a contribuit la 4 goluri pentru Inter Miami Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a făcut un meci de vis pentru Inter Miami împotriva celor de la New England Revolution. Campionul mondial a înscris două super-goluri și a oferit două pase decisive.

Messi, omul meciului pentru Inter Miami

Inter Miami a câștigat fără emoții meciul din deplasare cu New England Revolution, iar Lionel Messi a fost omul meciului. Echipa din New England a deschis scorul încă din primul minut după o gafă în apărarea celor de la Inter Miami. Messi a egalat rapid, în minutul 8. Argentinianul a rămas singur cu portarul și a finalizat perfect la colțul scurt.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial a continuat recitalul în repriza secundă. Fostul său coleg de la Barcelona, Sergio Busquets, i-a trimis o pasă fantastică în careu iar Messi a înscris fără probleme. În minutul 83, foștii jucători ai Barcelonei au făcut din nou show. Busquets și Luis Suarez au combinat perfect în marginea careului iar mingea a ajuns la Messi. Șutul său a fost parat de portarul echipei adverse, însă colegul său, Cremaschi, a împins mingea în poarta goală.

Rezultatul final a fost stabilit de Luis Suarez. Uruguayanul a trimis un șut plasat din interiorul careului direct în vinclu după ce Messi i-a trimis o pasă care l-a pus într-o poziție perfectă.

ADVERTISEMENT

Messi, golgheter în MLS

Lionel Messi este golgheterul campionatului în MLS. Argentinianul are un sezon de vis. În doar 7 meciuri jucate, acesta a înscris 9 goluri și a oferit 8 pase decisive, având în total 17 contribuții la goluri. Și bunul său prieten, Luis Suarez, se distrează în America. Uruguayanul are 7 goluri și 4 assisturi.

Antrenorul celor de la New England a vorbit înainte de meciul cu Inter Miami despre calitățile extraordinare ale lui Leo Messi. Acesta a precizat că argentinianul nu poate fi oprit dacă ajunge în pozițiile în care se simte confortabil. Acesta a declarat:

ADVERTISEMENT

“Nu-l poți opri pe Messi, dar poți limita atingerile lui în zonele cheie. Pentru că atunci când se află în zonele cheie în jurul porții, este letal. Este de neoprit”.

Messi a devenit un adevărat simbol în Statele Unite. După venirea sa la Inter Miami, fotbalul a devenit din ce în ce mai popular iar stadioanele sunt mereu pline când joacă starul argentinian. La meciul New England Revolution a fost sold-out. 65 de mii de fani au umplut stadionul pentru a-l putea vedea pe viu pe Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Inter Miami este pe primul loc în MLS după 11 partide. Echipa din Florida are 21 puncte în Conferința de Est. Pe locul 2 se află cei de la Cincinnati, cu 18 puncte dar cu un meci în minus.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată