Sport

Dumitru Dragomir, avertisment dur după FCSB – Hermannstadt 2-2. ”Unora li s-a urât cu binele. Să nu se joace cu nervii lui Gigi Becali”

FCSB alternează evoluțiile entuziasmante cu cele mediocre, lucru care ar putea afecta carierele unor jucători. Dumitru Dragomir îi avertizează pe roș-albaștrii că Gigi Becali nu agreează astfel de fluctuații.
29.08.2022 | 12:30
Dumitru Dragomir avertisment dur dupa FCSB  Hermannstadt 22 Unora li sa urat cu binele Sa nu se joace cu nervii lui Gigi Becali
FCSB a smuls in extremis o remiză cu FC Hermannstadt 2-2. Dumitru Dragomir avertizează că vin vremur grele pentru roș-albaștri. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sistemul rotației jucătorilor nu dă roade în fotbalul românesc. Nicolae Dică a odihnit câțiva jucători de bază în meciul FCSB – Hermannstadt 2-2 și a greșit. Dumitru Dragomir le transmite roș-albaștrilor să nu se joace cu nervii patronului Gigi Becali.

Dumitru Dragomir: ”Nu e normal să nu bați o echipă în perfuzii”

Aparent ușor, din cauza situației financiare dezastruoase a sibienilor, duelul dintre FCSB și FC Hermannstadt a scos în evidență, o dată în plus, că în fotbalul românesc sistemul rotației jucătorilor este unul falimentar.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a încercat să odihnească anumiți fotbaliști, după calificarea în grupele Conference League, dar cei care au primit credit din partea antrenorului au dezamăgit.

Bun prieten cu patronul Gigi Becali, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, le transmite roș-albaștrilor să-și autoevalueze atitudinea înainte să fie prea târziu.

ADVERTISEMENT

”Nu e normal să nu poți să bați o echipă care e deja pe perfuzii. Dică trebuie să își trezească jucătorii că ăia lui Hagi și Mutu își vor lua avans, iar apoi nu îl văd bine.

Jucătorii de la FCSB nu au niciun fel de scuză, iar egalul ăsta pentru ei înseamnă o înfrângere. Bine că a egalat Edjouma în prelungiri că altfel se făceau de tot râsul

ADVERTISEMENT

Eu cred că unora de la FCSB li s-a urât de atâta bine. Unii stau și degeaba pe acolo și au o mare vină la tot ce se întâmplă în acest început de campionat. Zici că sunt aerieni pe teren”, a concluzionat Dragomir, într-o intervenție pentru Prosport.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Nicolae Dică

Fostul șef al LPF nu arată cu degetul doar către fotbaliștii de la FCSB. Și antrenorul Nicolae Dică a fost luat în cătare, iar Dumitru Dragomir crede că dacă acesta nu-și va capacita jucătorii, Gigi Becali va spune stop achizițiilor pe care le așteaptă tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Eu le transmit să nu se joace cu nervii lui Gigi Becali că ăla nu e fraier. Cu toate că 5 milioane de euro pentru Gigi înseamnă un leu pentru omul de rând, totuși Gigi Becali poate să devină imediat băiat rău.

Îți spune stop, iar apoi adio transferuri și bani dați cu grămada pe aducerea de jucători. Că dacă nu băga Gigi mâna în buzunar FCSB-ul era la pământ rău de tot”, a adăugat Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,70 este cota pentru ”X și sub 2,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT