Sport

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferurile pe care le pregătește la FCSB: ”Nu putem să stăm în doi fundași centrali”

FCSB este la un singur pas de grupele Conference League, însă a început dezamăgitor sezonul în SuperLiga. Tocmai din această cauză, Gigi Becali mai vrea să facă două transferuri.
22.08.2022 | 12:35
Gigi Becali ultimele detalii despre transferurile pe care le pregateste la FCSB Nu putem sa stam in doi fundasi centrali
FCSB este la un singur pas de grupele Conference League, însă a început dezamăgitor sezonul în SuperLiga. Tocmai din această cauză, Gigi Becali mai vrea să facă două transferuri. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, la fel ca și celelalte formații implicate în cupele europene, au primit ajutor din partea LPF, care a decis să le amâne partidele de campionat din weekend pentru a pregăti returul din play-off-ul Conference League

Gigi Becali mai vrea două transferuri la FCSB

Cu trei zile înaintea partidei retur cu Viking Stavanger, Gigi Becali a dezvăluit că mai dorește să facă două transferuri la FCSB în această perioadă de mercato, iar posturile vizate sunt cele fundaș central și atacant.

ADVERTISEMENT

”Nu m-a mai întrebat nimeni de Edjouma. Hai că fundașul central…, dar atacantul oricum trebuie să îl luăm și pentru campionat. Nu putem să stăm în doi fundași centrali. Și Haruț care e de rezervă”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Finanțatorul FCSB-ului a reiterat faptul că fundașul Rachid Bouhenna nu va mai juca la vicecampioana României, fiind nemulțumit de prestațiile algerianului care a greșit grav în două partide din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Câteodată e câte un jucător la o echipă și vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treaba ta decât să dai de belele”, a comentat Gigi Becali situația lui Bouhenna.

Becali a confirmat că Nemec a refuzat să vină la FCSB

Omul de afaceri a recunoscut faptul că a fost interesat de aducerea atacantului slovac Adam Nemec de la FC Voluntari, dar s-a lovit de refuzul acestuia. Fostul fotbalist de la Dinamo a dezvăluit că nu a dorit să meagă la FCSB pentru că nu vrea să lucreze cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Așa este. L-am ofertat de vreo trei ori. A zis că îi e frică de mine. Nu avem ritm, nu aveam relații de joc, nu mai avem aceeași echipă ca în trecut. Avem jucători mult mai valoroși acum, dar nu e legată echipa”, a mai spus finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

Foștii mari fotbaliști Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu au dezbătut situația din cupele europene și s-au contrat cu privire la echipa care va avea cel mai mult de suferit dintre FCSB și CFR Cluj dacă nu se va ajunge în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, care a ocupat funcția de președinte de onoare la clubul patronat de Gigi Becali, a mai avut un discurs critic cu privire la valoarea fotbaliștilor pe care finanțatorul FCSB speră să încaseze zeci de milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru ”x2 și sub 5,5 goluri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT