Sport

Dumitru Dragomir, comentariu spumos despre Budescu. Ce i-a recomandat

Dumitru Dragomir a avut un comentariu spumos la adresa lui Constantin Budescu, după înfrângerea suferită de Farul împotriva FCSB-ului, scor 0-1.
20.09.2023 | 10:18
Dumitru Dragomir comentariu spumos despre Budescu Ce ia recomandat
Dumitru Dragomir, comentariu spumos despre Constantin Budescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre Constantin Budescu, spunând că a slăbit, însă că nu mai are forță.

Dumitru Dragomir, comentariu spumos despre Constantin Budescu

Dumitru Dragomir a avut un comentariu spumos la adresa lui Constantin Budescu, despre care a spus că slăbit, însă că nu mai are forță și îl sfătuiește să meargă mai mult la sala de forță.

ADVERTISEMENT

„A slăbit mult și nu prea mai are forță. A slăbit și nu a avut forța necesară și l-a ținut prea mult, părerea mea e că o repriză era mai bună.

Să slăbească în continuare, dar să nu lase sala, să transforme grăsimea asta”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu era convins că Farul va câștiga meciul cu FCSB

Constantin Budescu a vorbit înaintea duelului dintre Farul și FCSB, fiind convins că echipa sa va reuși să câștige meciul: E o partidă dificilă, dar jucăm acasă, trebuie să ne impunem și să câștigăm. 

Eu zic că ne-a prins bine această pauză competițională. Sperăm să revenim din nou la jocul nostru și să câștigăm partidele următoare. 

ADVERTISEMENT

E un campionat destul de disputat. Majoritatea echipelor sunt echilibrate. Poate câștiga oricine. Nu știu dacă e un meci special pentru mine, am mai jucat contra lor. Trebuie să ne uităm la ce facem noi”.

„Eu zic că suntem favoriți, jucăm acasă, lucrul ăsta ne avantajează. Însă trebuie să fim atenți, întâlnim o echipă bună, în formă, cu jucători buni.

ADVERTISEMENT

La noi e stadionul plin tot timpul. Cu siguranță va fi plin iar. Din păcate e prea mic, dar avem acest atu al suporterilor, ne încurajează tot timpul”, spunea Constantin Budescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dumitru Dragomir, COMENTARIU SPUMOS despre Budescu

ADVERTISEMENT