Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu l-a schimbat Hagi pe Budescu în Farul – FCSB 0-1: „S-a jucat 7 la 7, nu 11 la 11”

Farul a pierdut cu 0-1 derby-ul etapei a 9-a contra celor de la FCSB. Hagi a ales să înceapă meciul fără vedeta Mazilu, iar rezultatele s-au văzut pe teren. Campioana României nu a pus presiune pe defensiva oaspeților.
18.09.2023 | 23:05
De ce nu la schimbat Hagi pe Budescu in Farul  FCSB 01 Sa jucat 7 la 7 nu 11 la 11
De ce NU L-A SCHIMBAT Gica Hagi pe Budescu Farul - FCSB 0-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Hagi a fost neinspirat în duelul contra celor de la FCSB. Farul a început partida fără principala armă a sa, Mazilu. Întors obosit de la națională, Mazilu a fost lăsat pe bancă, iar în locul său a fost introdus Grigoryan. Armeanul nu a reușit să facă diferența, iar FCSB a plecat de la Constanța cu toate cele trei puncte.

Mazilu a fost rezervă în Farul – FCSB

“Mi se pare într-o scădere vădită de formă față de startul sezonului”, a spus Horia Ivanovici despre Florinel Coman, completat de către Adrian Ilie: “Știi ce nu are acum, nu are reușitele acolo în fața porții să dea golul”. “Deci l-a omorât cu schimbarea din a 2-a repriză, l-a anulat”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

 “L-a pus pe bancă. Că era pe bancă, sau pe teren, tot aia”, a declarat Valeriu Răchită, iar replica lui Horia Ivanovici nu a întârziat: “Vorbim de Florinel, dar Farul că a jucat în 10 cu Budescu?”. Răchită a continuat analiza: “A încercat, a intrat în combinații, el nu este jucător să facă presing”.

“S-a jucat meciul de ieri 7 la 7. 7 la 7 a fost meciul de ieri. Au lipsit în prima repriză vreo 2 de la Steaua, au dat centrările prin altă parte. În cealaltă parte, Gică e supărat că nu joacă toți jucătorii”a declarat Adrian Ilie în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Farul – FCSB s-a decis în urma unui penalty acordat ușor de către Colțescu. Pe teren, cele două echipe au avut o prestație modestă, fără realizări individuale. Pauza cauzată de echipa națională și-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe. Nici Budescu nu a strălucit, în ciuda faptului că a fost lăsat pe teren timp de 90 de minute.

7 – 7 în teren, 0 – 1 la scor

“Dacă joacă oricare alt jucător cum a jucat Budescu aseară, poate ar fi înlocuit. Dar având calitate individuală foarte bună, Hagi spera să aibă o realizare. Budescu într-o execuție în ultimul minut poate să facă diferența”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Mie mi s-a părut Hagi neinspirat cu două lucruri ieri. Mi s-a părut neinspirat odată că nu a început cu Mazilu și a început cu Grigoryan. Am înțeles că era obosit, dar eu tot cu el începeam. Și doi la mână că a insistat cu Budescu până la final care a fost mână moartă”, a spus Horia Ivanovici.

“Asta e scuza antrenorilor ca să vorbim ca pe stadion când nu ‘halesc’ un jucător, nu vorbim de domnul Hagi aici. Că am gândit strategia cu ce îmi oferă adversarul, iar acesta îmi da randament dacă intră de pe bancă. Nu există niciun jucător pe lumea asta care să își dorească să intre de pe bancă”, a completat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi a fost neinspirat

ADVERTISEMENT