Sport

Dragomir, despre abuzurile trăite de Gigi Becali în închisoare: ”Lumea e foarte rea”

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI au vorbit, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, despre abuzurile din închisori.
12.08.2023 | 20:26
Dragomir despre abuzurile traite de Gigi Becali in inchisoare Lumea e foarte rea
Abuzul trăit de Gigi Becali în penitenciar. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc a trimis mai mulți oameni în spatele gratiilor. Pe lângă dosarul transferurilor, care a închis opt oameni cu nume din fotbalul românesc, au fost mulți ani patroni, foști patroni ori oameni de fotbal ce au ajuns în spatele gratiilor. Nu doar fotbalul nostru trimite oameni după gratii. Patronul de la Tottenham a fost arestat recent la New York.

Ce a pățit Gigi Becali  în închisoare?

Dumitru Dragomir a fost și el aproape să ajungă în spatele gratiilor, fiind condamnat de două ori, o dată la șapte ani de închisoare și a doua oară la patru ani, reușind să câștige de fiecare dată apelurile formate. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir a fost arestat și cunoaște viața din centrele de detenție.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție cu HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir a spus că Gigi Becali, cel care și-a criticat dur jucătorii după meciul cu CSKA 1948 Sofia, a fost victima unor abuzuri în timp ce era încarcerat în penitenciar. Fostul șef al LPF spune că, deși Gigi Becali avea dreptul să părăsească penitenciarul timp de 30 de zile anual, acesta nu primea decât câteva zile libere, nefind lăsat să iasă nici măcar atunci când voia să sărbătorească aniversările fetelor sale.

Au 30 de zile pe an, la liber. Nu primesc trei-patru zile. Becali, cât e el de Becali, i-au dat o zi două. Nici de zilele fetelor nu i-au dat drumul, când avea dreptul, pentru că lumea e foarte rea”, spune Dumitru Dragomir, într-un dialog cu HORIA IVANOVICI, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Nu e singura pățanie a lui Gigi Becali din închisoare

Dumitru Dragomir spune că Becali a avut și alte probleme în spalete gratiilor. La un moment dat, patronul de la FCSB s-a lăudat că are condiții bune în penitenciar, iar asta a dus la o schimbare administrativă la Poarta Albă.

Fostul șef al LPF spune că, în urma declarațiilor lui Becali, comandantul penitenciarului a fost schimbat, astfel că, cel mai probabil, Gigi Becali nu s-a mai bucurat de beneficiile primite în urma relației cu fostul comandant.

ADVERTISEMENT

Nu vă mai luați după ce spun unii și alții. Unii se laudă, ca să fie rotunzi. Gigi, după ce s-a lăudat, l-au curățat pe comandantul de la Poarta Albă”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Gigi Becali a fost condamnat prima oară în mai 2013, în dosarul schimbului de terenuri cu MAPN. O lună mai târziu, primea o nouă condamnare, în dosarul ”Valiza”, acuzat fiind că a vrut să îi mituiască pe jucătorii unei echipe pentru a câștiga un meci.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

Dumitru Dragomir, despre abuzurile trăite de Gigi Becali în închisoare

ADVERTISEMENT