Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii după FCSB – CSKA 1948 3-2. Singurul care a scăpat

Gigi Becali a fost dezamăgit de evoluția jucătorilor săi din meciul câștigat cu emoții cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2, însă un fotbalist a scăpat de critici.
04.08.2023 | 16:30
Gigi Becali sia facut praf jucatorii dupa FCSB  CSKA 1948 32 Singurul care a scapat
Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii după FCSB - CSKA 1948 3-2. Singurul care a scăpat
ADVERTISEMENT

E vorba de Damjan Djokovic, autorul unei ”duble” care a pecetluit practic soarta calificării în turul 3 Conference League. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că nu a fost dezamăgit că echipa sa a primit două goluri ci, mai degrabă, faptul că nu a putut să menajeze mai mulți titulari pentru meciul de duminică cu CFR Cluj.

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii după FCSB – CSKA 1948 3-2

”Pe mine aseară m-au dezamăgit toți jucătorii, nu unul. De ce? Pentru că bă, trebuie să le dai 3-4, nu să primești gol. Bine, golurile ălea, centrează unul, vine dă cu capul sau dă unul un corner. Golurile nu le reproșez, reproșez la toată echipa, ce reproșez, că am vrut să odihnesc jucătorii, nu am mai putut, Șut, Djokovic, Olaru, a ieșit Coman, dar pe restul n-am putut. Djokovic pot să zic că nu m-a dezamăgit, și Olaru, multe pase greșite, Tavi Popescu cum a intrat numai pase la adversar, neatacat de nimeni.

ADVERTISEMENT

În primul rând nu-i cunosc, am auzit că sunt echipă foarte bună, nu mai pot să spun nimic, vom vedea. După meciul cu CFR să veniți să spun părerea mea, ăsta e care dă ora exactă”, a transmis Gigi Becali. Așadar, meciul cu CFR Cluj este prima mare finală pe care FCSB o va disputa în acest an în campionat, pentru că derby-ul cu Dinamo nu poate fi luat în considerare din cauza diferenței de valoare dintre cele două formații.

CSKA 1948 Sofia a pus mai multe probleme celor de la FCSB decât era așteptat, cu toate că după meciul tur, câștigat de FCSB cu 1-0 la Sofia, MM Stoica nu și-a menajat jucătorii pentru o prestație cel puțin slabă. ”Sub orice așteptare. Singura veste bună e că am câștigat. Nu vreau să laud pe nimeni pentru că s-ar înțelege că restul nu au jucat bine. Unii dintre jucători nici măcar n-au avut atitudine. Dar despre asta vom vorbi cu ei. Suntem o echipă și nu discutăm în public. CSKA Sofia e de play-out Liga 2 la noi”, puncta MM Stoica la OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, formația de ”play-out Liga 2” a ajuns și pe Arcul de Triumf să conducă cu 2-1, însă Damjan Djokovic a fost cel care a liniștit lucrurile după ce a reușit o dublă de excepție. Imediat după meci, Djokovic a explicat prin ce a trecut echipa sa și s-a arătat mulțumit că FCSB a reușit să dea dovadă de forță pentru a întoarce în cele din urmă rezultatul.

”Noi ne-am făcut jocul greu, am intrat în jocul lor, dar ne-am refăcut, am arătat caracter și am întors scorul. Nu a fost bine din partea noastră, la 1-1 trebuia să fim mai concentrați. E bine că am întors scorul și mergem mai departe. Trebuie să fie o lecție, cred că am intrat puțin cam moale, nu se poate așa în Europa. Trebuie să ne învățăm.

ADVERTISEMENT

Cred că ați văzut și voi. Ei au simțit că poate nu reușesc tehnic sau tactic cu noi, au băgat atributele (n.r. agresivitatea). M-au luat emoțiile puțin (n.r. la faza în care și-a lovit adversarul cu palma). Bine, atât de agresiv nu a fost… A fost un actor bun adversarul. Trebuie să învăț să fiu mai calm”, a declarat Damjan Djokovic.

Mai mult, Damjan Djokovic a avut un mesaj pentru fostul său antrenor Marius Șumudică, cel care-l certa că nu apare destul de des la finalizare. ”Întrebare bună (n.r. când a înscris ultima oară două goluri într-un meci). Cred că la CFR, la Giurgiu, acum doi-trei ani. Ca o glumă, m-a certat puțin înainte de meci Șumi, trebuie să fac cum zice el”, a transmis Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și exclusivitate în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Cei care nu au văzut emisiunea o pot urmări în premieră de la ora 17:30 pe pe canalul de YouTube Fanatik, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu ratați nicio emisiune pentru că cele mai tari exclusivități le găsiți doar la FANATIK SUPERLIGA!

Gigi și-a făcut praf jucătorii

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”