Sport

Patronul lui Tottenham a fost arestat la New York! Riscă 25 de ani de închisoare

Joe Lewis, patronul în vârstă de 86 de ani al lui Tottenham, a fost arestat la New York și riscă 25 de ani de închisoare.
26.07.2023 | 22:43
Patronul lui Tottenham a fost arestat la New York Risca 25 de ani de inchisoare
Patronul lui Tottenham a fost arestat la New York. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Patronul londonezilor a fost acuzat de constituirea de scheme de concurență neloială și că a folosit informații privilegiate pentru a trimite diverse cadouri prietenilor săi, care au câștigat sume impresionante la Bursă.

Patronul lui Tottenham a fost arestat la New York

Într-o săptămână în care fanii lui Tottenham urmăresc cu sufletul la gură „telenovela” plecării lui Harry Kane la Bayern Munchen, aceștia mai primesc încă o lovitură.

ADVERTISEMENT

Joe Lewis, patronul lui Tottenham, a fost arestat la New York și pus sub acuzație, riscând să facă 25 de ani de închisoare. Sunt 19 capete de acuzare într-un dosar de 29 de pagini ale rechizitoriului, iar ancheta a fost făcută între 2013 și 2021.

Cel mai grav capăt de acuzare este cel de „corupție corporatistă”, pentru care a fost acuzat Joe Lewis, iar piloții săi personali de avioane Patrick O’Connor și Bryan Waugh au fost inculpați.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, pe picior de plecare de la Tottenham

Harry Kane a intrat în ultimul an de contract cu Tottenham, iar acesta nu își dorește să mai continue și speră să prindă un transfer în Bundesliga, la Bayern Munchen, club care este foarte interesat de el.

Tottenham este dispusă să-și lase golgheterul să plece, pentru a nu-l pierde pe gratis în vara anului următor, însă vrea să primească o sumă de transfer de nu mai puțin de 90.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Harry Kane a devenit golgheterul all-time al lui Tottenham și al naționalei Angliei, însă nu a reușit să câștige niciun trofeu în toată cariera sa, în afară de cele personale, pentru cel mai bun marcator.

Atacantul englez vrea să ajungă la un club care își propune an de an câștigarea campionatului și a trofeului Champions League. Kane a fost prezent în finala UCL din 2019 dintre Tottenham și Liverpool, scor 0-2, dar nu a putut să-și ajute colegii să întoarcă soarta meciului.

ADVERTISEMENT

În 435 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Tottenham, Harry Kane a reușit să marcheze nu mai puțin de 280 de goluri și a oferit 64 de pase decisive, fiind și căpitanul echipei.

ADVERTISEMENT
Tags: