Sport

Dumitru Dragomir a descoperit noua perlă din SuperLiga: „O să rupă tot!”

Mitică Dragomir a analizat, la MAXProfețiile lui Mitică, parcursul sub așteptări al Farului Constanța și a vorbit despre noua ”bombă” a campionatului.
03.08.2023 | 15:20
Dumitru Dragomir a descoperit noua perla din SuperLiga O sa rupa tot
Mitică Dragomir, profeție în direct. Cine va fi ”bomba campionatului”: ”În 10 etape vrea să-l ia Gigi”
ADVERTISEMENT

”Oracolul” FANATIK nu crede că Gică Hagi și Farul mai au șanse în acest an la titlu, în condițiile în care multe echipe arată mult mai bine, inclusiv Sepsi OKS, fără a mai lua în considerare granzii CFR Cluj, FCSB, Rapid sau Universitatea Craiova. Așadar, fanii celor de la Farul nu trebuie să-și mai facă prea mari speranțe în acest an.

Mitică Dragomir și cauzele decăderii Farului: „Pe Hagi îl interesează doar să supraviețuiască!”

Primul care a remarcat că se întâmplă ceva cu Gică Hagi a fost Horia Ivanovici. ”Apropo de Hagi, ce se întâmplă domnule cu el, bietul? Mă uitam la conferință, mă uitam, nu cu milă, nu are nevoie Hagi, cu compasiune”, a transmis Ivanovici, fiind completat de Mitică Dragomir: ”Când joci cu 6-7 jucători de la fosta ta echipă a doua, că a desființat-o, nu mai sunt în vână nici copiii ăia, puștii. Are dreptate Hagi, el a jucat, a făcut trei echipe, nu două. Asta a fost a treia echipă”.

ADVERTISEMENT

”Credeți că anul ăsta mai contează la titlu? Anul ăsta nu-i mai vedeți, oricâtă magie ar fi?”, s-a întrebat retoric, Horia Ivanovici. Replica lui Mitică Dragomir a fost categorică: ”Nu, nu. Pe el îl interesează să câștige bani ca să poată să supraviețuiască. Craiova stă bine, Rapidul stă bine, Neluțu Varga stă bine, nu mai vorbesc de Becali. Și nimeni nu se uită la Sepsi… Băi, ce echipă au!”.

Mitică Dragomir, profeție în direct. Cine va fi ”bomba campionatului”

Ulterior, Mitică Dragomir a făcut o profeție, în direct la MAX Profețiile lui Mitică, descoperind deja un fotbalist care va fi ”bomba campionatului”. Mai exact, atacantul celor de la Poli Iași, Luis Phelipe, autor a două goluri în victoria celor de la Iași de pe terenul Farului, scor 3-1. Cotat la 350.000 de euro, atacantul în vârstă de 22 de ani a jucat ultima oară în liga secundă din Austria.

ADVERTISEMENT

”Brazilianul ăsta de care spui tu că o să rupă tot. Luis Phelipe, brazilian crescut la Academia Red bull și Santos. Club uriaș din Brazilia, au jucat acolo jucători ca Pele și Neymar. După majorat a ajuns în Europa la Red Bull Salzburg. Crezi că asta va fi bomba campionatului?”, a continuat Horia Ivanovici. ”Da! Bomba campionatului!”, a replicat Mitică Dragomir.

Mai mult, Horia Ivanovici a anunțat că e convins că Gigi Becali va dori să-l cumpere pe fotbalist după nici 10 etape. ”Fac pariu că peste 10 meciuri Gigi vrea să-l ia. Două goluri marcate cu Farul, crescut la Academia Santos. Știi cum sare peste el Gigi peste 10 etape?”, a întrebat Ivanovici. ”Are și antrenor bun la Iași, are forță. Stai să mai vedem, mi-a plăcut. Manevrează și cu stângul și cu dreptul”, a remarcat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Oracolul FANATIK a transmis, în încheiere, că nu înțelege de ce Gică Hagi a jucat cu echipa secundă partida cu Poli Iași, în condițiile în care așa se pot pierde puncte. ”Eu n-aș fi de acord să schimb echipa cu care joc în Conference League, să joc cu rezervele în campionat. În primul rând ăia prind tonusul muscular, nu antrenamentele contează, contează meciurile. Acolo ai tot, tonus muscular și psihic. Eu nu zic că a greșit, dar n-aș face așa”, a concluzionat Mitică Dragomir.

Nu rata MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, în fiecare luni de la ora 13:15, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir! După o bine meritată pauză, emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, a revenit în forță! Mitică promite să facă spectacol și în această nouă stagiune și să spună lucrurilor pe nume într-o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK. Emisiunea va fi în direct și în exclusivitate pe fanatik.ro!

ADVERTISEMENT

Mai în formă ca niciodată, ”Oracolul din Bălcești” va analiza partidele desfășurate în runda inaugurală a noului sezon din SuperLiga, va da pronosticurile pentru cine prinde play-off-ul și va aborda în stilul său caracteristic lupta la titlu. Emisiunea este LIVE exclusiv pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea se va putea vedea în premieră pe YouTube Fanatik și pe facebook Horia Ivanovici Oficial.

Ce spune Dragomir despre Hagi

ADVERTISEMENT