Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici i-a propus lui Gigi Becali un transfer la FCSB: “Vă zic un nume” / “Te pricepi!”

HORIA IVANOVICI, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a vrut să îi propună lui Gigi Becali un fotbalist din Superligă. Patronul de la FCSB a anticipat însă propunerea.
01.08.2023 | 15:11
Horia Ivanovici ia propus lui Gigi Becali un transfer la FCSB Va zic un nume  Te pricepi
Horia Ivanovici i-a propus un jucător lui Gigi Becali. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut doar patru transferuri în acest sezon. Echipa pregătită de Elias Charalambous a încercat să aducă doar jucători cu experiență, iar Gigi Becali a renunțat la transferurile ”de umplutură”. Astfel, patronul echipei a renunțat la politica de a transfera jucători din Superligă. De la echipă ar putea pleca, în perioada următoare, Dawa și Edjouma, astfel că e posibil să fie nevoie de întăriri.

Jucătorul pe care Horia Ivanovici i l-a propus lui Gigi Becali: ”E bun, dar trebuie să îl mai vedem”

HORIA IVANOVICI, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a vrut să îi propună lui Gigi Becali un jucător din Superligă: Luis Phelipe, de la Poli Iași. ”Pot să vă recomand un jucător?”, l-a întrebat HORIA IVANOVICI pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB a ghicit imediat jucătorul: ”Cine, ăla brazilain de la Iași? Vezi că ghicesc”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Așa, bravo”, a fost reacția lui HORIA IVANOVICI, după care Gigi Becali s-a felicitat pentru că și-a dat seama despre cine este vorba: ”Vezi că te ghicesc”.

În glumă, HORIA IVANOVICI a spus că nu mai face emisiuni și a transmis că nu a discutat cu Gigi Becali înainte. ”Nici nu mai facem emisiuni, nu are sens să mai vorbim în direct, că ghicim. Și nu am vorbit nimic înainte”.

ADVERTISEMENT

Becali a intervenit, spunând că nu discută în prezent pentru transferul acestuia: ”La ora asta nici nu se discută. E bun, dar trebuie să îl mai vedem”. HORIA IVANOVICI a avut curiozitatea să afle de ce s-a gândit direct Gigi Becali direct la jucătorul brazilian: ”Hagi a fost impresionat de el. Vă zic din sursă sigură. Da de ce m-ați întrebat, dintre toți, fix de ăsta?”. Becali a răspuns imediat: ”E sigurul care a sărit în ochi la toată lumea etapa asta”.  Vă pricepeți, domnule Becali”, a încheiat HORIA IVANOVICI.

Pentru FCSB urmează returul cu CSKA 1948 Sofia. Meciul se va juca pe stadionul ”Arcul de Triumf” din capitală, însă, din cauza unei suspendări din sezonul precedent, suporterii nu vor putea urmări partida de pe stadion.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Luis Phelipe: ”Cei buni confirmă un campionat întreg”

Luis Phelipe s-a făcut remarcat după ce a fost omul meciului în înfrângerea Farului, scor 1-3, cu Poli Iași. Fotbalistul brazlian, văzut de gruparea moldavă drept marea speranță a echipei, este însă avertizat că trebuie să confirme tot sezonul, pentru a demonstra că este un jucător bun.

Luis Phelipe. Mi s-a părut un jucător bun, doar că în campionatul României am văzut jucători buni în primele etape mai mulți. Cei care sunt cu adevărat buni confirmă un tur de campionat, un campionat întreg. Dacă îți aduci aminte, a venit parcă la Sepsi un jucător olandez, în primele două meciuri a fost genial, dădea la poartă din toate pozițiile, lovituri libere, pase în gaură, pase în spatele apărării… din a treia etapă a dispărut. L-am văzut pe Fabry la UTA, primele 15 minute la Galați a fost senzațional, după s-a terminat, nu l-am mai văzut.

ADVERTISEMENT

Phelipe are un început bun, 30 de minute în prima etapă în care a fost băgat, în runda doi, iar acum, da, a făcut un meci foarte bun. Cred că pentru o analiză corectă, trebuie să treacă un tur de campionat.”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Jucătorul a fost analizat și de Dănuț Lupu, care spune că trebuie să treacă 10 etape până să se tragă concluzii cu privire la el: ”A jucat bine, dar cu niște copii. Dacă stăm așa să ne gândim, Ghezali de la Dinamo, tehnic, pentru liga a doua foarte bun, dar când a dat de jucătorii de Superligă, nu l-a mai văzut bine. Să îl vedem când îl ia și unul… Hai să vorbim de un jucător după 10 etape”.

Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, FANATIK SUPERLIGA, poate fi urmărită live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, ori în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

Horia Ivanovici îi propune un jucător din Superligă lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT