Sport

Dumitru Dragomir după plecarea lui Alibec în Qatar: „E groasă pentru Hagi!”

Gică Hagi i-a pierdut în ultimele zile pe Andrei Borza și Denis Alibec, iar Dumitru Dragomir a analizat cât de mult vor conta pentru Farul aceste pierderi.
16.08.2023 | 17:30
Dumitru Dragomir dupa plecarea lui Alibec in Qatar E groasa pentru Hagi
Dumitru Dragomir analizează plecarea lui Denis Alibec de la Farul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța își pierde nucleul de jucători cu care a luat campionatul anul trecut. După ce Andrei Borza s-a transferat la Rapid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, a părăsit echipa și Denis Alibec, care a semnat în Qatar.

Dumitru Dragomir despre plecarea luiAlibec în Qatar: „Pierdere mare de tot!”

Denis Alibec a plecat în Qatar și va juca la Muaither SC, nou promovată în prima divizie. Atacantul de 32 de ani se va îmbogăți în țara ultimului campionat mondial. 800.000 de euro este valoarea contractului său, ce se va întinde pe o perioadă de opt luni.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a analizat plecarea sa de la Farul, spunând că se bucură pentru atacantul naționalei. În același timp, fostul șef al LPF crede că pentru Farul pierderea este una mare. Cu toate acestea, conform lui, Hagi nu ar fi avut șanse la titlu nici dacă rămânea Alibec.

Am auzit, mă bucur pentru el, este un copil foarte bun. Și el, și mama lui, și bunica lui au suferit când l-au înjurat l-au criticat. Hagi l-a pierdut și pe ăsta care vine la Rapid, Borza. Borza nu este mult mai  valoros decât Ignat, au făcut o treabă bună, trebuie felicitați.

ADVERTISEMENT

L-au dat pe Ignat la divizia B, să joace. Să crească în valoare. La anul, este titular în divizia B. Hagi nu a putut să ia campionatul cu o echipă tânără, a băgat 6-7 bătrâni.

Alibec e pierdere, mai ales acum, că a venit Budescu. Pierdere mare de tot, uriașă. Nu avea șanse la titlu nici cu Alibec. E groasă pentru Hagi”, a spus Dumitru Dragomir la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Alibec pleacă de la Farul, deși după turul cu Flora Tallin anunțase că nu se gândește la plecare. Farul va trebui să reziste fără el în lupta pentru un loc în grupele Conference League. Alibec se desparte și de Constantin Budescu după doar un meci. Cei doi au jucat împreună la Astra și FCSB, înainte de întâlnirea de la Farul.

Mă bucur că jucăm din nou împreună. Trebuie să ne mai pregătim amândoi câte un pic. Să facem și faza defensivă mai bine. Eu n-am nicio ofertă, nu mă interesează deocamdată. Sunt aici și vreau să îmi fac treaba cât mai bine”, spunea Alibec după meciul cu Flora Tallin.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a pierdut și celălalt vârf cu care a atacat titlul anul trecut, Louis Munteanu, revenit la Fiorentina. Farul vrea însă să îl împrumute iarăși pe acesta. Rivaldinho, Luca Andronache și Alexandru Stoian sunt atacanții cu care rămâne Hagi în lot, după plecarea lui Denis Alibec.

HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir vă dau întâlnire la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ în fiecare luni, de la ora 13:15 doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este în reluare miercuri, pe Facebook și Youtube.

Dumitru Dragomir analizează plecarea lui Denis Alibec în Qatar

ADVERTISEMENT