Sport

Dumitru Dragomir neagă problemele extra-sportive ale lui Dorinel Munteanu: „Garantez că nu mai pune gura pe băutură!”

Dumitru Dragomir neagă problemele extra-sportive ale lui Dorinel Munteanu după ultima ieșire. „Oracolul din Bălcești” a spus cât câștigă antrenorul la Oțelul Galați.
20.02.2024 | 08:50
Dumitru Dragomir neaga problemele extrasportive ale lui Dorinel Munteanu Garantez ca nu mai pune gura pe bautura
Dumitru Dragomir neagă problemele extra-sportive ale lui Dorinel Munteanu: „Garantez că nu mai pune gura pe băutură!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a intrat în lumina reflectoarelor după ultimele ieșiri grosolane, însă Mitică Dragomir susține că antrenorul nu are probleme extra-sportive. „Oracolul din Bălcești” a vorbit despre salariul celui mai selecționat internațional român la Oțelul Galați, dar și despre meritul său în rezultatele din SuperLiga.

Dumitru Dragomir neagă problemele extra-sportive ale lui Dorinel Munteanu: „Garantez că nu mai pune gura pe băutură!”

Dorinel Munteanu a avut încă o ieșire grosolană pe „Arcul de Triumf” în Dinamo – Oțelul Galați și a văzut cartonașul roșu după ce a înjurat un tușier. Ultimele acțiuni ale antrenorului au atras privirea și oficialilor de la FRF, care îl îndeamnă să se calmeze.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a negat toate problemele extra-sportive ale lui Dorinel Munteanu din trecut după ce Cornel Dinu a fost dur cu antrenorul. Fost șef de la LPF spune că „Munti” nu mai pune gura pe alcool și a dezvăluit cât câștigă.

„Meseria asta este foarte grea, am văzut că au ieșit niște zvonuri prin presă despre salarii. Nu este nimic adevărat, am vorbit cu ei, cam la 60% e salariul. Galațiul este un oraș cu peste 200.000 de locuitori, tot ce este acolo este munca lui Dorinel.

ADVERTISEMENT

Dați-l pe Dorinel mâine afară și dacă câștigă cinci puncte până la sfârșitul campionatului… Numai datorită agresivității lui din toate punctele de vedere, nu este expresie greșită la mine. Numai el a ținut echipa la suprafață, dacă nu ești nervos cu nervii în meseria asta din când în când nu îi scoți la suprafață.

Majoritatea meciurilor le-a câștigat cu forță, alergătură și i-a mai lăsat. Trebuie să îi lase o perioadă de câteva zile să se odihnească și el știe treaba asta. Dorinel este un antrenor de talie mare. Garantez că nu mai pune gura pe băutură, știu și ce mănâncă. Nu pune gura pe băutură”, spune Dragomir.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Dorinel Munteanu: „Să fie clar”

Mitică Dragomir este convins că rezultatele obținute de Oțelul Galați sunt meritul lui Dorinel Munteanu, ținând cont că moldvenii nu au printre cele mai valoroase loturi de jucători. Acesta spune că ar trebui să câștige mai mult.

„Nu a avut nici atmosferă bună la club. Convingerea mea este că luptele din interior l-au măcinat, l-au stors așa. Nici lor nu le-a convenit că succesul tot i se datorează lui Dorinel, pentru că este 100% al lui Dorinel, să fie clar. Au început să se creadă și ei importanți când au văzut rezultatele bune.

ADVERTISEMENT

«Eu am muncit, eu am făcut». Dacă nu era ăla dădeai cu capul în pereți. Nu câștigă suficient niciunul, Dorinel este de antrenor de 25, 30.000 pe lună și Charalambous de 10.000”, a spus Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare luni.

Dumitru Dragomir STIE CE SE INTAMPLA cu Dorinel Munteanu la Otelul

ADVERTISEMENT