Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu Dorinel Munteanu?! Oficialii FRF iau atitudine: “El trebuie să se potolească! Este şi recidivist”

Oficialii FRF iau atitudine în cazul lui Dorinel Munteanu după ultima ieșire grosolană din Dinamo București - Oțelul Galați, scor 3-1.
19.02.2024 | 11:46
Ce se intampla cu Dorinel Munteanu Oficialii FRF iau atitudine El trebuie sa se potoleasca Este si recidivist
Ce se întâmplă cu Dorinel Munteanu?! Oficialii FRF iau atitudine: “El trebuie să se potolească! Este şi recidivist”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimele scandaluri din jurul lui Dorinel Munteanu au atras atenția și oficialilor de la FRF, care îi sfătuiesc pe antrenorul de la Galați să se calmeze. Cel mai selecționar român din istorie a văzut cartonașul roșu pe „Arcul de Triumf” cu Dinamo și va rata întâlnirea cu Gică Hagi.

Oficialii FRF iau atitudine în cazul lui Dorinel Munteanu: “El trebuie să se potolească! Este şi recidivist”

Dorinel Munteanu a avut încă o ieșire grosolană și a fost eliminat în finalul meciului cu Dinamo după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine. Andrei Moroiță nu l-a iertat și i-a arătat direct cartonașul roșu, iar astfel poate rata confruntările cu Farul Constanța și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță îl sfătuiește pe Dorinel Munteanu să se calmeze după ultimul episod, deoarece nu este la prima abatere de acest fel. Oficialul FRF a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația antrenorului de la Oțelul Galați.

„Trebuie să se potolească și îmi permit să îi dau acest sfat pentru că nu este în regulă. Sarabanda asta de scandaluri pe care o are de ceva vreme continuă. Să aibă grijă pentru că e păcat de el, un antrenor bun pe care l-am lăudat până mai acum trei etape, dar nu știu ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu este în regulă și este bine să se echilibreze. Nu știu cumva dacă e și recidivist. Este păcat, este păcat de munca lui până la urmă. Gândește-te la ce meciuri are și Farul și CFR”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisune difuzată live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Ce se întâmplă cu Dorinel Munteanu: „Își dispersează atenția în mai multe lucruri”

Dorinel Munteanu se implică intens la Oțelul Galați, iar pe lângă partea sportivă se ocupă și de ceea ce înseamnă partea financiară a clubului din SuperLiga. Vivi Răchită este de părere că antrenorul trebuie să se concentreze pe antrenorat și să lase pe altcineva să se ocupe de club.

ADVERTISEMENT

„Mă întreb ce se întâmplă cu Cisotti, era la un moment dat jucător de 2 milioane de euro. Nu mai prindea 90 de minute. Cred că Dorinel își dispersează atenția în mai multe lucruri. Dorinel acolo este un fel de manager pe sistemul englezesc, dar mai mult pentru că este și cel care face bugetul.

L-am văzut în ședință de Consiliul Local al Primăriei Galați, își expunea punctul de vedere referitor la ajutorul financiar pe care comunitatea din Galați trebuie să îl acorde echipei. Din ce se aude sunt probleme cu factorii de decizie din club, cu cei care semnează pentru că el nu semnează”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rămână manager sportiv și să se ocupe de echipă”

„S-a cerut un audit financiar, au fost scandaluri. Brăilescu este cel cu care a început acest proiect, dar suporterii care sunt și socios și membrii ai consiliului de administrație auzind că marca Oțelul Galați este înregistrat de doamna lui Dorinel au făcut presiuni ca acest domn să plece.

La Oțelul Galați marca este înregistrată pe persoană fizică, nu este nici a clubului, nici a primăriei. De acolo suporterii au răbufnit pentru că au vrut să vadă actele, să vadă și excerțiul financiar. Din punct de vedere sportiv cred că Dorinel s-a dus în prea multe zone.

Trebuia să rămână manager sportiv și să se ocupe de echipă, iar partea financiar, contabilă să fie altcineva”, a declarat Vivi Răchită.

FRF, REACTIE FERMA dupa un nou SCANDAL al lui Dorinel Munteanu: “SA SE POTOLEASCA”

ADVERTISEMENT