Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, dur cu Dorinel Munteanu după derapajul din meciul cu Dinamo: „Luptă cu Diavolul!”

Cornel Dinu este dur cu Dorinel Munteanu după derapajul grosolan din confruntarea cu Dinamo București, care i-a adus și eliminarea antrenorului.
19.02.2024 | 13:05
Cornel Dinu dur cu Dorinel Munteanu dupa derapajul din meciul cu Dinamo Lupta cu Diavolul
Cornel Dinu, dur cu Dorinel Munteanu după derapajul din meciul cu Dinamo: „Luptă cu Diavolul!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația lui Dorinel Munteanu după ultima ispravă de pe „Arcul de Triumf” cu Dinamo. Legenda „câinilor roșii” spune că antrenorul de la Oțelul Galați este în „luptă cu diavolul”.

Cornel Dinu, dur cu Dorinel Munteanu după derapajul din meciul cu Dinamo: „Luptă cu Diavolul!”

O serie de derapaje l-au adus pe Dorinel Munteanu în lumina reflectoarelor, iar antrenorul va rata confruntăriile cu Farul și CFR Cluj după ce a fost eliminat. Cornel Dinu a comentat ultima ieșire a celui mai selecționat internațional român din istorie.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne mai gândim și ce adversar a avut în față Dinamo. Un adversar care din păcate simte din nou diavolul. Există o celebră carte pe care a scris-o Anthony Quinn și care se numește «Lupta cu Diavolul». Este mai complex subiectul, nu vreau să dezvolt pentru că țin la Dorinel Munteanu, dar a trecut prin niște perioade delicate.

Se pare că trece din nou printr-o perioadă delicată și a ajuns la această «Luptă cu Diavolul», știți la ce mă refer, nu vreau să comentez. Este complet schimbat, derutat față de Dorinel care era până acum câtva timp. A făcut trei schimbări la pauză și în minutul 67 terminase schimbările.

ADVERTISEMENT

Este o nesiguranță teribilă în prestația lui asupra echipei și sigur se adună probabil și niște mese, hârtii răsturnate, geamuri sparte sau trântite prin sediul clubului unde lucrurile nu sunt în regulă. Nu este singura echipă unde am auzit că personajul principal care face operațiunile de transfer este consoarta celui care antrenează.

Ca la noi la nimenea vorba lui Virgil Economu”, a declarat Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Oficialii FRF iau atitudine cu Dorinel Munteanu: „Trebuie să se potolească”

Oficialii FRF iau atitudine cu Dorinel Munteanu după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine la Dinamo – Oțelul Galați. Mihai Stoichiță a vorbit despre situația antrenorului și mărturisește că trebuie să pună stop acestor ieșiri necontrolate.

„Trebuie să se potolească și îmi permit să îi dau acest sfat pentru că nu este în regulă. Sarabanda asta de scandaluri pe care o are de ceva vreme continuă. Să aibă grijă pentru că e păcat de el, un antrenor bun pe care l-am lăudat până mai acum trei etape, dar nu știu ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu este în regulă și este bine să se echilibreze. Nu știu cumva dacă e și recidivist. Este păcat, este păcat de munca lui până la urmă. Gândește-te la ce meciuri are și Farul și CFR”, a declarat Mihai Stoichiță.

Cornel Dinu, VERDICT SOCANT despre SCANDALURILE in care E IMPLICAT Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT