Sport

Dumitru Dragomir râde de FCSB după eșecul din Giulești: „Le cântă Salam și joacă frumos!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir vorbit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” și a râs de jucătorii FCSB-ului după eșecul suferit în deplasarea din Giulești, scor 0-1.
26.04.2023 | 20:07
Dumitru Dragomir rade de FCSB dupa esecul din Giulesti Le canta Salam si joaca frumos Video Exclusiv
Dumitru Dragomir râde de FCSB după eșecul din Giulești „Le cântă Salam și joacă frumos!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Adrian Mutu a gândit perfect tactic meciul cu FCSB și nu a înțeles motivul pentru care Gigi Becali a decis să îl schimbe pe Andrea Compagno la pauza meciului.

Dumitru Dragomir râde de FCSB după eșecul din Giulești

Dumitru Dragomir a vorbit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre eșecul FCSB-ului din Giulești, lăudându-l pe Adrian Mutu pentru felul în care a pregătit meciul și pentru cum i-a mobilizat pe jucătorii săi. Acesta a râs de jucătorii „roș-albaștrilor”, cărora le-a transmis că nu contează felul în care joci, dacă nu reușești să câștigi:

ADVERTISEMENT

„Îl felicit pe Mutu, a câștigat tactic meciul de ieri. A avut și noroc, dar a câștigat și tactic. Toată lumea îl lăuda că ce bine a jucat echipa Stelei (N.r – FCSB).

Știi când ești bine? Când o bagi în ațe și când câștigi. Nu când joci frumos, că de jucat frumos așa ai putea să-l iei pe Copilul Minune sau pe Salam și să cânte și să joace frumos”.

ADVERTISEMENT

„Să ia o horă înainte… ce e aia să joci frumos? Joci frumos și pierzi campionatul, ca Tottenham”, a mai spus Dumitru Dragomir, în emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„E victoria lui Mutu!”

Dumitru Dragomir a continuat și l-a felicitat pe Adrian Mutu, comentând și decizia lui Gigi Becali de a-l înlocui pe Andrea Compagno la pauza meciului, explicând că atacantul italian este singurul vârf veritabil din lotul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Eu l-aș felicita pe Mutu, e victoria lui, i-a pregătit bine, fugeau de parcă încurcaseră pastilele. Băi, frate, nu l-aș fi scos pe Compagno nici dacă mă împușca. L-am sunat pe Bogdan și i-am spus că n-ai cum să-l scoți pe Compagno, e singurul vârf autentic, dar nu mai spun… m-am enervat și eu aseară… ce să faci.

Dacă îl lăsa pe Compagno, FCSB sigur câștiga meciul. Dacă ar juca Dumnezeu sau dacă ar face tactica Dumnezeu… dar Dumnezeu nu se ocupă cu lucruri din astea. Așa a gândit el, face multe lucruri bune, dar mai face și câte o trăsnaie”, a mai spus Dumitru Dragomir în emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Nu uita! Poți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT