Sport

„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Moare dacă mai trăiește în tensiunea asta!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că anunţul lui Gigi Becali privind retragerea de la FCSB este cât se poate de serios şi latifundiarul se pregăteşte să iasă din fotbal.
24.04.2023 | 14:07
Profetia lui Dumitru Dragomir despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB Moare daca mai traieste in tensiunea asta Video Exclusiv
„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Moare dacă mai trăiește în tensisunea asta!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate intenţia lui Gigi Becali de a-şi anunţa retragerea din fotbal. Patronul FCSB a confirmat informaţiile noastre într-o conferinţă de presă incendiară în care a pus tunurile pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: “Îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a explicat că anunţul lui Gigi Becali este cât se poate de serios, iar latifundiarul este presat şi de familie să renunţe la fotbal, la două decenii după ce a preluat FCSB:

ADVERTISEMENT

“S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire. Un fel de Athos din România. 

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta”

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile” lui Mitică.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Ce mi-a dat mie fotbalul? Boală! Nu mai transfer nimic. Ei se vor consulta cu mine doar ca să scot banii”

Gigi Becali a luat decizia după meciul Rapid – FCSB 1-0, un meci în care arbitrajul lui Horaţiu Feşnic a fost aspru contestat. Latifundiarul a spus că echipa este de vânzare pentru 25 de milioane de euro:

“Ce să le mai comunic jucătorilor? Ei banii o să îşi ia. O să finanţeze echipa cine are bani. Că o să o dau cuiva cu bani din familie. Ce mi-a dat mie fotbalul? Boală! Nu mai transfer nimic. Ei se vor consulta cu mine doar ca să scot banii.

ADVERTISEMENT

Faceţi ce vreţi. Daţi-mi mie banii. Creanţele sunt ale mele, nu am cum să le arunc pe stradă. Cine o ia, trebuie să îmi dea banii. Eu vreau să dorm liniştit. 90% din prietenii mei din copilărie au murit.

“De ce să trăiesc mai puţin 10 ani? Renunţ la fotbal”

Aseară nu m-a luat somnul până la ora 03:00. Mi-am luat tensiunea şi am văzut 16. Păi eu aveam 11-12, pilot. 16 tensiune la mine? Păi sunt nebun? Din cauza unui derbedeu care se crede stăpân pe teren? Pentru ce?

De ce să trăiesc mai puţin 10 ani? Renunţ la fotbal. Ce îmi dă mie fotbalul? Bani luaţi. Batjocura unor copii. Primele şi banii pe care îi ia Burleanu sunt din activitatea noastră. Voi aţi văzut vreodată aşa ceva în străinătate. De când sunt în fotbal, n-am mai văzut aşa ceva”, a izbucnit Gigi Becali.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT