Sport

Dumitru Dragomir, reacție genială după declarațiile lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu: ”Ce-i mai frumos decât o femeie cu sânii în vânt?”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a atins la ”Profețiile lui Mitică” și subiectul afirmațiilor făcute de Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu și este de părere că nu există nicio jignire.
15.05.2023 | 18:02
Dumitru Dragomir reactie geniala dupa declaratiile lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu Cei mai frumos decat o femeie cu sanii in vant Video Exclusiv
Dumitru Dragomir, reacție genială după declarațiie lui Gigi Becali la adresa Iuliei Demetrescu „Ce-i mai frumos decât o femeie cu sânii în vânt”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului nu este de acord ca meciurile de fotbal masculin să fie arbitrate de femei și a avut o reacție halucinantă la adresa Iulianei Demetrescu, care a condus întâlnirea FC Voluntari – CS Mioveni, din play-out-ul din SuperLiga.

Afirmațiile lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu, disecate de Dumitru Dragomir

În cadrul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, moderată de Horia Ivanovici, Dumitru Dragomir a fost ferm și a precizat că nu există niciun fel de jignire în declarațiile făcute de Gigi Becali la adresa arbitrului Iulian Demetrescu.

ADVERTISEMENT

”Asta este o mare tâmpenie, pentru că el nu a jignit-o. Eu nu îi iau apărarea, dar aia nu e jignire. Îl hăituiesc unii care habar nu au… Îi mai dai câte una când greșește, dar când nu greșește… e ca Alibec. Ce e urât să spui că e cu sânii în vânt?

Este frumos, bineînțeles că îmi plac sânii în vânt. Am 77 de ani, dar cum să nu-ți placă niște sâni frumoși, în vânt, obraznici. Din contră, dacă aș fi femeie și mi-ar spune cineva că sunt cu sânii în vânt m-aș duce și l-aș pupa că și eu m-aș simți bine.

ADVERTISEMENT

Dacă ar spune că a văzut-o pe una cu sânii pleoștiți, atunci într-adevăr e jignire și trebuie ars. Cine jignește o femeie trebuie lovit. La mine, soția e icoană. Nu te lua după educația lui Gigi, respectă-l pentru educația pe care le-a dat-o copiilor”, a declarat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dragomir exclude varianta penalizării FCSB-ului

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că nici nu se pune problema ca FCSB să fie penalizată pentru afirmațiile lui Becali și consideră că acesta a spus un lucru frumos într-un limbaj mai neelevat.

ADVERTISEMENT

”Tot ce faci bun pe lumea asta, o parte te va înjura. Și lucrurule bune nu rămân nepedepsite. Vedeți-vă de treaba, cum să-i ia trei puncte pentru declarațiile astea? Am crezut că federația e paralelă cu sportul ăsta, dar federația s-a deșteptat, nu e aia de acum opt ani. Nici amendă nu-i dă.

Gigi nu poate să tacă, iar el nu a jignit cu asta. El trăiește numai între femei, nu are un bărbat în familia lui. La fel ca și mine, el nu poate să tacă. Eu aș fi zero dacă nu aș vorbi. Când văd că nu mai merge mă pregătesc să fac fel de fel de greșeli ca să fiu iar în val. Dacă ești liniar cine dracu te bagă în seamă?

ADVERTISEMENT

N-a zis nimic rău, a zis în limbajul lui țărănesc, dar frumos, cu sânii în vânt. Păi ce e mai frumos decât să fie săltați în vânt? Ce vreți, să fie pleoștiți? Ăia care îl acuză sunt niște cretini sau nu le plac femeile. Că greșește câte unul în exprimare, trebuie iertat. Trebuie să vezi esența. Dacă nu ai toleranță, nici nu poți să fii om”, a mai spus Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT