Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

L-au distrus și pe Mitriță! Cârțu dezvăluie strategia lui Papură. „L-a izolat”

Universitatea Craiova se află într-o scădere de formă. Coincidență sau nu, odată cu jocul echipei, a dispărut și strălucirea lui Mitriță. Vedeta oltenilor nu se regăsește.
23.10.2023 | 11:55
Lau distrus si pe Mitrita Cartu dezvaluie strategia lui Papura La izolat
Sorin Cartu explica motivele pentru care Mitrita nu da randament. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu numărul 3 din acest sezon de Superligă. Craiova lui Rotaru s-a văzut învinsă pe propriul teren de către Petrolul, scor 1-3. Vedeta echipei, Mitriță, nu a reușit să facă diferența pentru olteni care ocupă poziția a 4-a în clasament.

Mitriță este ieșit din formă

“Tu știi ce mi se pare foarte îngrijorător? Foarte îngrijorător? Lasă că nu pot alerga. Au reușit în doar 13 etape să-l transforme pe Mitriță dintr-un lider și un jucător strălucitor într-un jucător banal. În doar 13 etape.

ADVERTISEMENT

Mă uitam la bietul Mitriță care e clar că are calitate, nu poate să mai joace. Este tras de echipă înapoi și pur și simplu nici el nu mai poate să iasă deasupra. Asta mă îngrijorează, că l-au transformat într-un jucător banal.

Vedem în ultimele etape un Mitriță care scade tot mai mult. Pur și simplu mi se pare un jucător care nu are cu cine să joace. Sorin, ție cum ți s-a părut? Mie mi s-a părut pur și simplu resemnat”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță este într-o scădere evidentă de formă. Vedeta oltenilor are doar două goluri în acest sezon și pare incapabilă să își ajute echipa. Nici Craiova nu îl ajută pe Mitriță. Formația condusă de Papură nu se regăsește în acest sezon și a pierdut contactul cu primele poziții.

Universitatea Craiova este la 8 puncte de liderul FCSB

“A jucat foarte slab. Tot ce s-a întâmplat cu Universitatea aseară este și a acestui fapt, o confirmare a acestui fapt. Că el a fost într-un moment slab, nu a jucat bine, a mai lipsit și Bancu. Mitriță și Bancu sunt motorul acestei echipe.

ADVERTISEMENT

În funcție de atitudinea lor și starea lor de concurs, atunci și echipa are o prestație bună. Mitriză a fost banal, nu greșești. Echipa asta, așa cum este la momentul acesta, nu poate să joace într-un sistem 4-3-3. Nu are jucători pentru așa ceva.

Chiar dacă ai niște jucători cu care te mai prezinți, cum e o bandă de tipul lui Bancu sau Mitriță. Mitriță este ținut mult prea în tușă. Astea sunt ideile clare tactice ale lui Papură. Papură este un antrenor care tot timpul cere ca jucătorii din atac să stea foarte mult în bandă să deschidă la margine.

ADVERTISEMENT

Ori o chestie din asta în care tu îl fixezi pe Mitriță și nu îi dai o libertate în joc, sigur că devine anost. Nici adversarul nu e fraier să îl lase pe Mitriță doar cu fundașul dreapta ca să facă Mitriță ce vrea el. Papură îl izolează prin ideea lui, aceea de a sta în tușă”, a fost concluzia lui Sorin Cârțu.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Papura a fost analizat de catre Cartu

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova