Life

După 10 ani de căsnicie cu Ilan, Alina Laufer a făcut anunțul: ”Încercăm, dar nu reușim”

La 10 ani de la nunta cu Ilan, Alina Laufer are o mărturie foarte sinceră. Declarația făcută de fosta soție a artistului Jorge.
17.08.2023 | 12:21
Dupa 10 ani de casnicie cu Ilan Alina Laufer a facut anuntul Incercam dar nu reusim
La 10 ani de la nunta cu Ilan, Alina Laufer are o mărturie foarte sinceră. Declarația făcută de fosta soție a artistului Jorge. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 10 ani de căsnicie cu Ilan, Alina Laufer a făcut anunțul. Vedeta încearcă să facă anumite lucruri în familie, doar că nu reușește de fiecare dată. Este mama a trei copii, o fată din fostul mariaj și gemeni cu actualul soț.

La 10 ani de la nunta cu Ilan, Alina Laufer are o mărturie foarte sinceră. Declarația făcută de fosta soție a artistului Jorge

La 10 ani de la nunta cu Ilan, Alina Laufer are o mărturie foarte sinceră. Declarația făcută de fosta soție a artistului Jorge are legătură cu evenimentul care s-a petrecut pe 17 august, când a fost aniversat și politicianul.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-ar dori să se bucure de mai multă liniște, însă nu poate pentru că este foarte greu să găsească timp liber în condițiile în care are doi copii mici. Din fericire, în curând va pleca într-o vacanță în Grecia.

Acesta este cadoul pe care și l-au făcut reciproc cei doi soți la împlinirea vârstei de 40 de ani a omului de afaceri. Karina nu îi va însoți în acest sejur pentru că tocmai ce s-a întors din vacanță și în plus, este o adolescentă în toată firea.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să ne facem cadou reciproc puțină liniște, dar nu prea reușim. Ne-am făcut cadou o vacanță în Turcia, cu tot cu copii. Karina tocmai ce s-a întors din Turcia, nu mai merge cu noi, că nu are ce să facă cu ăștia mici.

Ea e mare deja! Da, m-am pregătit cu o ținută specială pentru acest eveniment. Un copil într-o mână, alt copil în cealaltă… Am aflat și eu că la 10 ani e căsnicia de oțel! Eu zic că Ilan, soțul meu, are nervi de oțel!

ADVERTISEMENT

Cu noi, cu toată lumea!”, a spus Alina Laufer în urmă cu puțin timp pentru click.ro. Ilan Laufer este foarte fericit alături de frumoasa sa soție și nu se dă în lături să recunoască că se mai gândește să devină tată încă o dată.

Alina Laufer și Ilan, petrecere în Grădina Floreasca

Alina Laufer și Ilan au sărbătorit dublul eveniment printr-o petrecere în Grădina Floreasca, unde au fost invitate persoane apropiate cuplului, dar și multe persoane din showbiz. Vedeta a strălucit într-o salopetă de culoare verde.

ADVERTISEMENT

Soția politicianului și-a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, semn că știe care sunt părțile corpului care o pun în valoare. Blondina este foarte atentă la felul în care arată și poartă mereu ținute care o avantajează.

ADVERTISEMENT