Life

De ce nu a mai apărut Alina Laufer de câteva luni la TV. Motivul pentru care a dispărut și din online

De ce nu a mai apărut Alina Laufer de câteva luni bune la televizor. Care este motivul care a făcut-o să dispară în ultima perioadă.
16.04.2023 | 18:53
De ce nu a mai aparut Alina Laufer de cateva luni la TV Motivul pentru care a disparut si din online
De ce nu a mai apărut Alina Laufer de câteva luni la TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De ce nu a mai apărut Alina Laufer la TV de câteva luni. Din același motiv aceasta a dispărut și de pe rețelele de socializare.

De ce nu a mai apărut Alina Laufer de câteva luni la TV

Alina Laufer nu a mai apărut la TV de câteva luni. Soția lui Ilan Laufer a explicat acum care este motivul  care a făcut-o să lipsească așa mult.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer a fost absentă și de pe rețelele de socializare în ultima vreme. Aceasta a spus că nu a mai avut timp să apară la TV și nici să posteze pe rețelele de socializare.

Alina Laufer a fost foarte ocupată cu copiii ei din cauză că s-au tot îmbolnăvit și a vrut să le acorde atenție totală. Acum, copiii Alinei și ai lui Ilan Laufer se simt mai bine, astfel că vedeta poate să reia viața normală.

ADVERTISEMENT

„Știu că în ultima vreme m-ați dat dispărută poate, însă am avut absență motivată. Cei mici mi-au ocupat tot timpul, pentru că au fost destul de bolnăviori anul acesta.

Acum, în sfârșit, sunt bine, așa că am și eu puțin timp pentru mine”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer, procedură de înfrumusețare înainte de Paște

Pentru că a avut timp pentru ea, soția lui Ilan Laufer a decis să treacă și pe la medicul estetician. Astfel, Alina Laufer a apelat la o procedură pentru a scăpa de gușă și pentru un contur mai frumos al feței.

Vedeta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că schimbarea se vede cu adevărat și în poze, dar mai ales în realitate. Alina Laufer este mai mult decât mulțumită decât pentru ultima intervenție estetică la care a apelat. Aceasta a spus și că nu a fost deloc dureroasă.

ADVERTISEMENT

„În urma acestei proceduri, pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze. E o diferență subtilă. Această procedură nu a durut deloc”, a spus ea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT