Life

După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a făcut anunțul: ”Nu mai este o rușine să te desparți”

După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația dintre ea și soțul ei.
13.08.2023 | 15:23
Dupa 12 ani de casnicie cu Madalin Ionescu Cristina Siscanu a facut anuntul Nu mai este o rusine sa te desparti
Anunțul făcut de Cristina Șișcanu după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de mai bine de 12 ani. De altfel ei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Ce se întâmplă însă în interiorul relației?

Anunțul făcut de Cristina Șișcanu după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu

Nu de puțin ori au apărut zvonuri legate de un posibil divorț între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Vedeta a decis însă să dea cărțile pe față și să spună clar ce se întâmplă în căsnicia ei.

ADVERTISEMENT

Iar postarea ei a generat mari controverse. Cristina Șișcanu spune că niciodată nu ar mima fericirea într-o relație. Din contră, dacă lucrurile ar merge prost, aceasta ar prefera să se despartă și să meargă mai departe.

De asemenea, ea a făcut referire la alte cupluri din lumea mondenă, unde deși ambii sunt nefericiți, preferă să mimeze cu totul altceva, doar de ochii lumii. Acest lucru este însă dificil de înțeles pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu spune că după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, cei doi continuă să se înțeleagă de minune. Iar dacă într-adevăr, lucrurile nu vor mai funcționa între cei doi, atunci divorțul va avea loc, iar acest lucru va fi anunțat.

”Nu mai este o rușine să te desparți”

Vedeta le-a mai dezvăluit fanilor săi că în prezent nu e o rușine să te desparți. Drept urmare, dacă s-ar schimba ceva în sens negativ, aceasta ar lua o decizie și nu ar sta doar din imagine.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, Cristina Șișcanu infirmă zvonurile legate de divorț și precizează că ea și Mădălin Ionescu se înțeleg bine în continuare. „Eu, dacă Doamne ferește s-ar întâmpla chestia asta, n-aș face așa ceva că nu am de ce.

Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți.

ADVERTISEMENT

Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie. Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui.

Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (…)”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

ADVERTISEMENT