Life
notix pixel id

Divorțează Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu? Prezentatorul a lămurit zvonurile apărute recent

Mădălin Ionescu, adevărul despre divorțul de Cristina Șișcanu. Prezentatorul a lămurit zvonurile apărute
26.09.2021 | 16:59
Divorțează Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu? Prezentatorul a lămurit zvonurile apărute recent
Divorțează Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu? Prezentatorul a lămurit zvonurile apărute recentSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, au apărut zvonuri conform cărora între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu ar urma un divorț. Cei doi formează un cuplu solid și au o familie de admirat.

În această vară, cuplul a sărbătorit zece ani de căsnicie. Ei sunt părinții unei fetițe de patru ani, Petra. În plus, copiii prezentatorului din prima căsătorie se află în grija lor.

Divorțează Mădălin Ionescu de Cristina Șișcanu? Prezentatorul a lămurit zvonurile apărute recent

Recent, Mădălin Ionescu a vorbit despre zvonurile cu privire la divorț. El a explicat că au existat divergențe între ei, ca în orice cuplu, dar că nu se poate pune problema unei despărțiri.

ADVERTISEMENT

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus prezentatorul, potrivit Redacția.

El a mai precizat și că relația lor are baze solide: „comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor. Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă.”

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu este la a doua căsnicie. Prima dată, el a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu. Căsnicia celor doi a durat nu mai puțin de 14 ani.

În acest timp, ei au devenit părinții a doi copii: Filip și Ștefania. Divorțul acestora a avut loc în anul 2011.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, început de relație cu scântei

Cristina și Mădălin au început relația oficială în anul 2011, la scurt timp după divorțul bărbatului. La acea vreme, vestea despărițiri bărbatului de prima soție făcea vâlvă.

S-a apeculat multă vreme că prezentatorul și-a părăsit soția și copiii pentru Cristina Șișcanu. Aceasta l-ar fi cucerit în timp ce erau colegi la emisiunea „Acces direct.”

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mădălin Ionescu a negat vehement aceste zvonuri. El a explicat că s-a îndrăgostit nebunește și că nu a anunțat public că prima căsnicie s-a terminat.

Cristina Șișcanu a devenit mamă și pentru copiii din prima căsnicie ai partenerului său de viață. Acesta a povestit că relația femeii cu copiii săi este una deosebită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri