Life

După 12 ani de mariaj cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a dat vestea: “Acum, ori în primăvară”

Cristina Șișcanu, anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani. Ce are de gând să facă vedeta, după mai bine de un deceniu de mariaj cu Mădălin Ionescu.
02.02.2024 | 18:41
Dupa 12 ani de mariaj cu Madalin Ionescu Cristina Siscanu a dat vestea Acum ori in primavara
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își reînnoiesc jurămintele. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Ambii sunt persoane publice și au demonstrat că știu cum să delimiteze planul personal de cel profesional. Însă, fanii lor sunt mereu curioși, așa că prezentatorii sunt nevoiți să le comunice aproape tot ceea ce fac.

Cristina Șișcanu i-a luat prin surprindere pe fani cu cel mai recent anunț

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu. În tot acest timp, vedetele au avut numeroase ocazii să se descopere și să evolueze împreună.

ADVERTISEMENT

Cristina și soțul ei au fost mereu sinceri și au vorbit deschis despre relația lor. Ca în orice cuplu, nu a fost totul numai lapte și miere. Însă, de fiecare dată când au existat probleme, au știut cum să le depășească cu brio.

Cristina și Mădălin au trei copii de care se ocupă exemplar. În ciuda faptului că sunt persoane publice, cei doi își găsesc mereu timp pentru a se ocupa de micuții lor. Și, pentru că familia și conexiunea dintre ei sunt pe primul loc, cuplul are planuri mărețe.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, acolo unde Cristina este foarte activă, a împărtășit cu urmăritorii ei ce plănuiește să facă după 14 ani de mariaj cu Mădălin Ionescu. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că nimeni nu se aștepta ca vedeta să fie atât de transparentă.

Mădălin Ionescu și soția lui își reînnoiesc jurămintele anul acesta

Fără să se mai ascundă, Cristina a recunoscut că simte nevoia să reînnoiască jurămintele de dragoste pe care i le-a făcut lui Mădălin Ionescu. Având în vedere că au trecut 14 ani de mariaj, vedeta crede că acum este momentul oportun pentru a face asta.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu nu doar că vrea să reînnoiască jurămintele, dar vrea să schimbe și verighetele. Deși, în continuare îi place verigheta actuală, nu ar spune nu unei noi bijuterii, în ton cu moda din prezent.

Cristina și Mădălin Ionescu vor să facă acest pas în primăvară sau chiar în vară, atunci când vor avea datele de cununie și căsătorie. Pentru că Dumnezeu i-a vrut împreună mai mult de un deceniu, vedeta ia în considerare și o slujbă de mulțumire.

ADVERTISEMENT

”Facem 14 ani acum în aprilie. Eu zic să ne reînnoim jurămintele. Să facem o slujbă de mulțumire, că ne ține Dumnezeu împreună, dacă ești de acord. Acum, ori în primăvară, ori la începutul verii, când avem datele de căsătorie și de cununie.”, a spus Cristina pe Facebook.

Până acum, atât Cristina, cât și Mădălin au fost foarte transparenți cu relația lor. Cei doi au vorbit deschis orice problemă, în speranța că le pot fi de ajutor fanilor care trec prin situații similare cu ei.

ADVERTISEMENT