Life

Probleme mari pentru Cristina Șișcanu. Ce diagnostic a primit vedeta: ”Stau în casă și zac”

Cristina Șișcanu trece prin momente dificile. Soția lui Mădălin Ionescu s-a îmbolnăvit și se pare că nici la televiziune nu a putut ajunge.
17.01.2024 | 23:38
Probleme mari pentru Cristina Siscanu Ce diagnostic a primit vedeta Stau in casa si zac
Probleme mari pentru Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Soția lui Mădălin Ionescu i-a anunțat pe fanii săi cum se simte, dar și în ce situație a ajuns. Ce s-a întâmplat în viața vedetei?

Probleme mari pentru Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu este extrem de activă pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu le povestește fanilor săi constant părți bune din viața ei, dar și rele. Iar acum veștile sunt cât se poate de proaste.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit vedeta? Cristina Șișcanu are gripa A. Vedeta a vorbit deschis despre problemele sale și de asemenea, le-a dezvăluit urmăritorilor ei simptomele pe care le-a dezvoltat în ultimele zile.

Vestea bună este că starea ei de sănătate nu este una gravă. Chiar și așa, vedeta are nevoie de timp pentru a putea să își revină. Aceasta nu mai are febră, însă se confruntă cu o tuse puternică de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Deși se simte mai liniștită acum, există niște neplăceri.  Mai exact, Cristina Șișcanu are febră musculară. Tocmai din acest motiv, vedeta nu a putut să meargă la televiziune. Aceasta stă în casă și zace, așteptând să își revină.

Soția lui Mădălin Ionescu are gripa A

”Am gripa A. Ce pot să vă spun e că nu am febră, am 37, mai scade temperatura, mai crește un pic. Dar m-am confruntat cu accese de tuse foarte, foarte puternică și de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Acum parcă sunt într-un moment în care sunt mai liniștită. Am făcut febră musculară la abdomen și nu am mers astăzi la televiziune, că aveam înregistrare, n-am putut să merg. Stau în casă și zac”, a declarat Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Menționăm că nu este prima oară când vedeta trece prin situații neplăcute. Și la finele anului trecut, soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit urmăritorilor săi un moment destul de controversat.

ADVERTISEMENT

Întreaga familie mergea în vacanță în Elveția, dar lucrurile au fost ruintate. În momentul în care se afla la graniță însă, mașina a fost trasă pe dreapta. Ulterior, bagajele întregii familii au ajuns să fie verificare riguros.

ADVERTISEMENT