Life

După 13 ani de relație cu Lucian, Adina Halas a făcut anunțul. „Îl ameninț la două zile cu divorțul”

După 13 ani de relație cu Lucian, Adina Halas a făcut anunțul. A făcut mărturisiri șocante pentru unii din căsnicia sa de peste un deceniu.
15.08.2023 | 20:07
Dupa 13 ani de relatie cu Lucian Adina Halas a facut anuntul Il amenint la doua zile cu divortul
După 13 ani de relație cu Lucian, Adina Halas a făcut anunțul. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsnicie. De ce spune aceasta că își amenință soțul cu divorțul de mai multe ori pe săptămână.

După 13 ani de relație cu Lucian, Adina Halas a făcut anunțul

Adina Halas este căsătorită de 13 ani cu Lucian Hugeanu. Fosta asistentă de televiziune a dezvăluit și un lucru interesant din relația ei. Ea își amenință soțul cu divorțul de mai multe ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit în spirit de glumă că mereu când vede un inel îi dă de înțeles soțului că ar trebui să i-l cumpere, deși sunt deja căsătoriți.

Adina Halas a glumit și a spus că dacă soțul ei nu-i cumpără o bijuterie pe care o vrea atunci îl amenință cu divorțul. Ba mai mult, amenințarea cu divorțul este un lucru la ordinea zilei în familia acesteia.

ADVERTISEMENT

Ea chiar a precizat că i se pare normal ca orice femeie măritată să amenințe cu divorțul în spirit de glumă.

„Îl ameninț la două zile cu divorțul. Văd un inel foarte frumos și îmi zice: Alt inel? Spun: Dacă nu mi-l iei, divorțez! Asta este o chestie la ordinea zilei!

ADVERTISEMENT

Care femeie măritată nu amenință cu divorțul? Mi se pare normal!”, a spus aceasta, conform Ego.ro.

Adina Halas spune ce a învățat în cei 13 ani de căsnicie

Totuși, Adina Halas a precizat că este foarte important să nu aduci în discuție divorțul atunci când are loc un conflict sau o discuție mai serioasă pentru că s-ar putea interpreta în cu totul alt fel.

ADVERTISEMENT

Aceasta mărturisit că în cei 13 ani ai săi de relație nu a amenințat niciodată cu divorțul în cazul unei discuții în contradictoriu și doar în momentele de relaxare și când își dorea ceva.

„Important este să nu ameninți cu divorțul atunci când chiar există un conflict, acolo te abții.

Din experiența pe care o am, de aproape 13 ani de relație, este foarte important ca atunci când există un conflict, să nu arunci cu vorbe de acest gen”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: