Life

După 2 ani de la nunta cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a făcut anunțul: ”Se simte ca și…”

La 2 ani de la ceremonia religioasă cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a dat vestea. Ce a mărturisit frumoasa blondină.
09.09.2023 | 09:35
Dupa 2 ani de la nunta cu Claude Senhoreti Alina Vidican a facut anuntul Se simte ca si
La 2 ani de la ceremonia religioasă cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a dat vestea. Ce a mărturisit frumoasa blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 2 ani de la nunta cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a făcut anunțul. Ce simte fosta soție a lui Cristi Borcea și în ce loc a marcat aniversarea de la cununia cu partenerul de viață care a cucerit-o iremediabil.

La 2 ani de la ceremonia religioasă cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a dat vestea. Ce a mărturisit frumoasa blondină

La 2 ani de la ceremonia religioasă cu Claude Senhoreti, Alina Vidican a dat vestea. Frumoasa blondină a marcat momentul, cei doi parteneri de viață sărbătorind la un hotel de lux din Palm Beach, Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul originar din Brazilia este în culmea fericirii de când și-a unit destinul cu fotomodelul care are doi copii din mariajul anterior. Cu toate acestea cuplul se bucură de foarte multe momente inedite și vacanțe de lux.

„Aniversare fericită, iubita mea. 2 ani se simt ca şi 20”, este mesajul transmis de sportiv, în dreptul unor imagini în care apare alături de soția sa, conform viva.ro. Fotografiile au fost realizate într-un hotel de lux.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiesc în Florida, acolo unde Alina Vidican este răsfățată constant de partenerul de viață. Claude Senhoreti este un sportiv foarte cunoscut și care este pasionat de cursele de mașini. Părinții săi au făcut sacrificii mari pentru a-și urma visul.

Alina Vidican, cadou de mii de euro de ziua de naștere

Alina Vidican a primit un cadou în valoare de mii de euro de ziua de naștere care a avut loc în urmă cu câteva luni. Mai exact, în martie blondina a împlinit 39 de ani, momentul fiind marcat alături de soțul său, Claude Senhoreti, de copii și de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul s-a bucurat de atenția tuturor, dar și de un dar cu totul special. Partenerul de viață i-a oferit un Lamborghini STO SE30, într-o culoare violet foarte frumoasă. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a fotografiat cu autoturismul și a publicat pozele în online.

„Iubire, este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău Lamborghini. Nu ești doar jumătatea mea, ești totul meu. Te iubesc!”, a scris la momentul respectiv pilotul de curse pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajele internauților nu au întârziat să apară. Alina Vidican și Claude Senhoreti au strâns numeroase comentarii de la fanii din întreaga lume, blondina radiind de fericire, mai ales că e cunoscută ca o mare iubitoare de mașini.

ADVERTISEMENT
Tags: