Life

Soțul milionar al Alinei Vidican, adevărul despre căsnicia cu fosta lui Cristi Borcea: „Avem suișuri și coborâșuri”

Ce se întâmplă între Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și actualul partener de viață. Milionarul din America a spus totul pe internet.
15.02.2023 | 12:35
Sotul milionar al Alinei Vidican adevarul despre casnicia cu fosta lui Cristi Borcea Avem suisuri si coborasuri
Soțul Alinei Vidican a dezvăluit cum se înțelege cu vedeta, Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a luat copiii și s-a mutat în America, acolo unde și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti. Acum, milionarul a făcut publice detalii din viața lor privată și a vorbit despre problemele pe care le au în căsnicie.

Alina Vidican și soțul milionar, probleme în căsnicie?

Alina Vidican a trecut printr-o transformare spectaculoasă după despărțirea de Cristi Borcea. Vedeta și-a schimbat radical viața și s-a mutat alături de cei doi copii, Gloria și Alexandru, în America, acolo unde s-a și căsătorit în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Fosta doamnă Borcea a devenit soția milionarului Claude Senhoreti și a avut parte de o nuntă de vis. Iar în imaginile surprinse în urmă cu câteva luni, vedeta părea că radiază de fericire în brațele bărbatului iubit. 

Cu toate acestea, Claude Senhoreti a făcut de curând declarații neașteptate despre căsnicia cu Alina Vidican. În mediul online, milionarul a dezvăluit că relația lor nu este deloc lipsită de probleme și discuții contradictorii, așa cum ar putea părea din exterior.

ADVERTISEMENT

„Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot cu capul deasupra apei, să încerc din nou și din nou.

Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a scris Claude Senhoretim.

ADVERTISEMENT

Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican: „Am simțit să împărtășesc cu voi”

Claude Senhoreti a precizat, totuși, că viața alături de fosta soție a lui Cristi Borcea, deși nu este perfectă, este frumoasă și se simte un binecuvântat. Cât despre copii, milionarul îi tratează ca și cum ar fi ai săi.

„Am simțit să împărtășesc cu voi puțin mai mult din cea mai importantă zi din viața mea și să vă arăt mai multe despre legătura noastră și despre familia noastră. Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată.

ADVERTISEMENT

Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior”, a adăugat soțul Alinei Vidican, conform Libertatea. 

ADVERTISEMENT