Life

După America Express, Giulia Anghelescu a făcut anunțul. Ce se întâmplă în relația cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au participat la America Express. Ce s-a schimbat în relația lor după competiție?
23.09.2023 | 16:51
Dupa America Express Giulia Anghelescu a facut anuntul Ce se intampla in relatia cu Vlad Huidu
Cum se înțeleg Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express 2024 este așteptat cu sufletul la gură de către fanii emisiunii. Timp de aproape două luni de zile, nouă perechi au avut de dus la bun sfârșit numeroase provocări.

Cum se înțeleg Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express

La America Express 2024 vom vedea nume celebre. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au acceptat provocarea Antena 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, printre perechi se mai numără și Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Cum și pentru alte cupluri precum Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, competiția a fost dificilă, iată că și pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu unele lucruri au fost ceva mai complicate.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat în relația ei de cuplu după America Express? Vedeta a fost extrem de sinceră. Giulia Anghelescu spune că relația dintre ea și Vlad Huidu a devenit una mult mai strânsă.

Ce schimbări s-au produs în relația lor

De asemenea, vedeta spune că nu au existat probleme, ci din contră. Experiența America Express a fost una extrem de frumoasă pentru ei și se bucură de faptul că au reușit să o trăiască împreună.

ADVERTISEMENT

„Ne-a întărit relația. Da, a fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine, n-a existat nicio problemă. Cu siguranță, America Express a fost cea mai frumoasă experiență. Și ne bucurăm că a fost împreună și că am trăit-o împreună”, a dezvăluit Giulia Anghelescu.

Dincolo de modul în care se înțeleg, și la alimentație cuplul a lucrat. Mai exact, după competiția de la Antena 1 s-ar părea că obiceiurile alimentare din familie s-au cam schimbat. Astfel, fiecare partener are grijă să mai ”închidă frigiderul” din când în când.

ADVERTISEMENT

„El chiar e atent la alimentație. Eu sunt atentă la ceea ce mănânc și da, se văd rezultatele și da, mă simt foarte bine. Recomand tuturor să mai închidă frigiderul.

Dar suntem din ce în ce mai bine, așa este post America Express. Nu mai spune că o să vadă oamenii și o să aibă un șoc”, au mai spus cei doi la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT