Life

După ani de relație, Corneliu și Angela Botgros au făcut anunțul. „Doamne ajută să ajungem până la final”

Ce anunț au făcut Corneliu și Angela Botgros după ani de relație. Fanii lor vor rămâne surprinși. Ce se întâmplă în căsnicia lor.
25.02.2024 | 15:33
Dupa ani de relatie Corneliu si Angela Botgros au facut anuntul Doamne ajuta sa ajungem pana la final
Ce anunț au făcut cei doi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corneliu Botgros și partenera sa de viață, Angela, au făcut un anunț surprinzător pentru fanii lor. Celebrul cuplu a dat o veste care are legătură cu căsnicia lor. Totul se întâmplă la un an și jumătate după ce s-au căsătorit.

Ce veste au dat Corneliu Botgros și Angela Botgros

Corneliu și Angela Botgros vor deveni părinți. Sunt extrem de bucuroși și abia așteaptă să-și țină copilul în brațe. Au evitat să ofere detalii și despre sexul copilului, chiar dacă ei îl cunosc.

ADVERTISEMENT

Angela are 25 de ani și va deveni mamă pentru prima dată. În schimb, Corneliu Botgros, în vârstă de 48 de ani, se va afla pentru a doua oară într-o asemenea postură. El mai are un fiu din mariajul anterior.

”Da, așteptăm cu mare drag! Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi, suntem în așteptare și Doamne ajută să ajungem până la final! Mă simt bine, am trecut deja de acea perioadă critică, merg încă la muncă, voi merge cât trebuie, până la șapte luni. Știm deja sexul”, au spus cei doi soți la emisiunea ”Seară perfectă”, de pe Protv Chișinău.

ADVERTISEMENT

Angela se bucură de faptul că are o sarcină ușoară, până acum, și care-i permite să mai facă mișcare. Corneliu Botgros a declarat că se bucură că nu s-a confruntat până acum cu poftele exagerate ale soției. 

Corneliu Botgros mai are un fiu din mariajul anterior

Corneliu Botgros a mărturisit și că fiul său s-ar putea bucura enorm pentru ceea ce se întâmplă în prezent în viața lui, deoarece de mai multă vreme și-a exprimat dorința de a avea o surioară.

ADVERTISEMENT

”Cristi își dorește și mereu mă întreabă: tata, când va fi soția însărcinată? Cu ajutorul meu și bunăvoința Domnului, cât mai curând!”, a spus la un moment artistul pentru Star Popular.

Cristi Botgros este fiul lui Corneliu Botgros și, într-adevăr, acesta s-a declarat nerăbdător să mai aibă un frate sau o soră. ”Eu aștept noutăți din partea tatălui și Angelei, ce-o vrea Domnul. Sincer, aș vrea un frate, soră am! Am o relație bună cu sora mea, în primul rând pornește de la mine și mama, pentru că asta ne leagă”, a spus tânărul.

ADVERTISEMENT

Corneliu Botgros este fiul celebrului Nicolae Botgros și a Lidiei Botgros. La rândul său este artist de folclor și spune că vrea să ducă mai departe talentul muzical moștenit de la părinții săi.

”Am crescut legănat de glasul mamei şi murmur de vioară, cu doina în suflet, fermecat de cântecul popular şi vraja spectacolului, înconjurat de dragostea spectatorilor. Nu aş fi putut să îmi îndrept paşii către altceva, decât să urmez calea părinţilor mei, aşa cum astăzi o face fiul meu şi cum sper să o facă, prin voia Domnului şi nepoţii mei, să ducă mai departe breasla lăutarilor din neamul lui Botgros”, spunea artistul la un moment dat.

ADVERTISEMENT