Life

Ana Baniciu, însărcinată în 4 luni! Dezvăluiri exclusive despre bebe: „Sunt de modă veche”

Ana Baniciu este însărcinată în patru luni! Fata lui Mircea Baniciu e în culmea fericirii! Cum decurge sarcina vedetei și ce speră în continuare?
10.01.2024 | 12:45
Ana Baniciu insarcinata in 4 luni Dezvaluiri exclusive despre bebe Sunt de moda veche
Ana Baniciu, însărcinată în patru luni. Va avea un băiețel. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu așteaptă un băiețel! Fiica artistului Mircea Baniciu este însărcinată în patru luni, iar FANATIK a obținut declarații în exclusivitate de la vedetă.

Ana Baniciu așteaptă un băiețel. Ce nu a vrut să facă, spre deosebire de alte vedete

Cântăreața ne-a spus că nu a întâmpinat nicio problemă până acum și speră din tot sufletul ca sarcina să decurgă la fel în continuare. Ana Baniciu abia așteaptă să își țină puiul în brațe, rod al relației pe care o are cu Edy Kovacs.

ADVERTISEMENT

Șatena a preferat să nu facă mare tam-tam pe seama sexului bebelușului. Nu este adepta noii tradiții pe care o îmbrățișează tot mai multe persoane publice de la noi, împrumutată din afară.

Fiica lui Mircea Baniciu se consideră de modă veche și a evitat cu orice preț să organizeze un eveniment în care să dezvăluie ce va aduce pe lume. Ea a anunțat deja că este vorba despre un băiețel, spulberând din start misterul.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu: „Este o sarcină ușoară. Eu sunt pe modă veche, nu sunt cu gender reveal-uri”

„Mă simt foarte bine, este o sarcină ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca așa să și continue. Suntem la jumătatea drumului, în al doilea trimestru de sarcină și, ce să zic? Sunt foarte fericită. 

Noi am anunțat deja că este un băiat. Nu, nu aș face așa ceva (n. red.: gender reveal). Eu sunt mai pe modă veche, dacă se poate așa, nu sunt cu gender reveal-uri”, a declarat Ana Baniciu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Un secret bine păstrat timp de câteva luni

Anunțul despre sarcină a fost făcut de Ana Baniciu pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini cu burtica, acompaniată de iubitul ei, Eduard. Vedeta a scris că pășește cu entuziasm pe acest nou tărâm al vieții sale și că s-a chinuit cu greu să țină acest secret. Nu a mai putut ascunde faptul că este gravidă, având în vedere că burtica a început să crească și lumea oricum ar fi intrat deja la bănuieli.

„Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni. Mi-am dorit din tot sufletul să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum. Familia noastră se împlinește!

ADVERTISEMENT

Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Ana Baniciu este de trei ani cu Edy Kovacs, bărbatul care a reușit să o cucerească, pare-se, definitiv! Relația lor va trece acum într-o nouă etapă, cei doi străduindu-se să fie cei mai buni părinți pentru copilul lor.

Ana și Edy s-au cunoscut printr-o prietenă comună

Despre povestea ei de iubire, fiica lui Mircea Baniciu a vorbit de câteva ori, preferând însă să nu dea prea multe detalii despre viața intimă. Vedeta e cunoscută pentru discreția cu care vrea să îi fie tratată viața personală. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, pe data de 8 septembrie și, la scurtă vreme după nuntă, au primit și vestea pe care astăzi a împărtășit-o fanilor ei.

„Eu cu Edy ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care se mutase perete-n perete cu mine și într-o seară a vrut să ieșim. A zis că vine un prieten să ne ia, să facem o plimbare cu mașina, ei erau prieteni deja.

Nu am avut niciodată vreo tangență cu Edy, venim din lumi diferite, în schimb, ce mi-a zis el după, că am găsit mesaje pe Instagram de la el, nu le văzusem înainte”, a povestit Ana Baniciu despre începuturile relației cu Edy, în podcastul lui Andrei Niculae.

ADVERTISEMENT