Life

Cezar Ouatu, pregătit să devină tată. Artistul s-a mutat la casă și e mai fericit ca oricând: ”Totul vine natural”

Cezar Ouatu s-a declarat pregătit să devină tată. Cântărețul de muzică clasică s-a mutat la casă cu partenera lui și este foarte fericit.
06.12.2023 | 01:09
Cezar Ouatu pregatit sa devina tata Artistul sa mutat la casa si e mai fericit ca oricand Totul vine natural
Ce a declarat Cezar Ouatu despre rolul de tată. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu a făcut o mărturisire interesantă. Artistul de muzică clasică, în vârstă de 43 de ani, a spus că este pregătit să fie tată. Este foarte mulțumit de viața sa din prezent și simte cum aceasta i-a înflorit de când s-a mutat la casă, de la bloc, alături de partenera lui, Raluca.

Cezar Ouatu spune că este pregătit să fie tată

Cântărețul de operă a dezvăluit că este gata să aibă un copil și speră ca în curând să primească de la iubita lui o veste în acest sens. Obiectivele sale s-au schimbat mult în ultimul an și se gândește mai des la sensul vieții și la cum să-și îngrijească noua locuință

ADVERTISEMENT

”Deja de un an sunt foarte fericit. Doamne ajută să vin cât mai curând și cu vestea moștenitorilor. Obiectivele nu mai sunt să îmi cumpăr un microfon nou. Mi-am cumpărat de toaletat copăceii. Știu să altoiesc, să vezi cum mă uit la copaci! Sunt maniac. Mă liniștește”, a declarat Cezar Oatu la Xtra Night Show.

Cezar Ouatu: ”Sunt super liniștit”

Cezar Ouatu formează de patru ani un cuplu cu Raluca, alături de care a mărturisit că se simte ”super liniștit”. Crede că Raluca îi este suflet pereche, deoarece nu de puține ori le este suficientă o privire, ”o grimasă”, ca să se înțeleagă bine.

ADVERTISEMENT

”Fără să îți împui, totul vine natural. Chiar sunt super liniștit. În momentul în care ajungi să te înțelegi cu persoana respectivă, dintr-o grimasă, sau să înțeleagă…Îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai adăugat interpretul.

Cum s-au cunoscut Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca

Raluca Jurca este, mai exact, numele iubitei lui Cezar Ouatu, iar înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost mai întâi prieteni. Aflați și că Raluca Jurca este cu 19 ani mai mică decât Cezar Ouatu, dar iată că această diferență nu a stat în calea relației lor.

ADVERTISEMENT

”Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai multe decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și ma împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional”, a precizat Cezar Ouatu la Antena Stars, în urmă cu un an.

Pe rețelele de socializare cei doi își împărtășesc adesea dragostea. ”Te iubesc și fiecare zi are un sens în preajma ta devenind întotdeauna mai specială decât mă așteptam. Ești omul ce mă fericește”, a scris la un moment dat artistul pe Instagram, Raluca răspunzându-i: ”Te iubesc ENORM!”

ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de operă, dar și pianiști, din România. Notorietatea sa a crescut odată cu participarea la Eurovision, în 2013, cu piesa ”It’s My Life”.

ADVERTISEMENT
Tags: