Life

După ani de relație cu Ionuț Ghenu, Lora spune lucrurilor pe nume: “Important e să nu ți se termine lumea”

Lora spune lucrurilor pe nume, după ani de relație cu Ionuț Ghenu. Cântăreața a vorbit despre tensiunile apărute în cuplu.
02.07.2023 | 16:59
Dupa ani de relatie cu Ionut Ghenu Lora spune lucrurilor pe nume Important e sa nu ti se termine lumea
Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mult timp. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de ani buni, iar artista a spus adevărul despre conflictele dintre ei. Cei doi încă nu s-au căsătorit, dar vor face acest pas în viitor.

Lora spune adevărul, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mult timp, iar fanii se întreabă dacă nu vor ajunge în curând în fața altarului sau dacă nu s-au căsătorit deja.

ADVERTISEMENT

Deși se înțeleg foarte bine și sunt împreună de mult timp, Lora a recunoscut că există și tensiuni în cuplu. Cei doi au o relație sudată și reușesc să treacă peste astfel de momente.

“Avem și momentele noastre, dar trecem peste ele. Important e să nu ți se termine lumea când te cerți, adică e normal să existe certuri, e foarte sănătos”, a spus Lora la WOWnews.

ADVERTISEMENT

Lora și Ionuț Ghenu vor să se căsătorească, la un moment dat, însă evenimentul a fost amânat până acum. Prima dată, planurile celor doi au fost date peste cap de pandemie, după care artista a spus că nu vrea să facă marele pas în anul războiului.

Au existat diverse speculații privind o nuntă secretă a celor doi și chiar s-a zvonit că Lora ar fi însărcinată. Vedeta a recunoscut că este deranjată să fie întrebată mereu când se va căsători și când va face un copil, mai ales că astfel de lucruri se află.

ADVERTISEMENT

“M-am săturat foarte tare de întrebarea când te măriți, când faci copil, dar o să știți că nu e ca și cum o să mă pot mărita fără să aflați. Și cu copilul la fel, n-ai cum să ai un copil și să nu afle lumea”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Ce a spus Lora despre planurile de nuntă

Lora și partenerul ei încă nu au pus la punct detaliile despre nuntă. Cei doi vor ca la Starea Civilă să invite mai puține persoane. Atunci când va fi cununia religioasă, vor avea un număr mai mare de invitați.

ADVERTISEMENT

“Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem”, a declarat Lora pentru Playtech.ro.

Cântăreața a mai spus că va exista o nuntă, dar nu știe când. Lora și Ionuț Ghenu nu se grăbesc cu marele eveniment, care nu reprezintă ceva prioritar pentru ei. În plus, cei doi au fost deja nași pentru un cuplu, dar la Starea Civilă.

ADVERTISEMENT