Life

Când se căsătoresc Lora și Ionuț Ghenu. Ce planuri are artista: ”La Starea Civilă va fi mai restrâns”

Lora și Ionuț Ghenu și-au anulat nunta din cauza pandemiei. Marele eveniment din viața lor doi ar putea avea loc însă cât de curând.
13.06.2023 | 11:59
Cand se casatoresc Lora si Ionut Ghenu Ce planuri are artista La Starea Civila va fi mai restrans
Când se căsătoresc Lora și Ionuț Ghenu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de ani de zile și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Planurile celor doi aveau să fie însă date peste cap de pandemia de coronavirus.

Când se căsătoresc Lora și Ionuț Ghenu

Artista și partenerul ei de viață urmau să se căsătorească în 2020. Din păcate însă, acela nu a fost anul lor norocos. A urmat apoi războiul din Ucraina și iată că așa, planurile lor au fost date complet peste cap.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Lora a dezvăluit că nu știe nici măcar acum când va avea loc nunta, pentru că cei doi nu și-au mai făcut planuri. Speră doar ca la starea civilă să fie un eveniment restrâns, iar la unuia religioasă să participe ceva mai mulți oameni.

Momentan, artista alege să nu își mai facă niciun plan, având în vedere că oricând se poate întâmpla orice. Până la momentul potrivit, cei doi aleg să fie calmi și să se bucure de timpul petrecut împreună, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT

”Habar nu am. Încă nu am făcut planul. Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…)

Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem”, a dezvăluit Lora, potrivit Playtech.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu se grăbesc prea mult cu nunta

Artista a mai dezvăluit însă că cei doi nu se grăbesc. Sora lui Ionuț Ghenu s-a căsătorit recent, însă pentru ei, nunta nu este o prioritate. Pe de altă parte, vedeta se simte oarecum ”forțată” să facă pasul cel mare.

Ea și partenerul ei de viață au fost deja nașii unui cuplu. Pentru cununia religioasă însă, aceștia trebuie să fie căsătoriți. ”Urmează, atât pot să vă spun. Trebuie să le împăcăm pe toate pur și simplu. (…). Dar cumva mă simt, trebuie să mă mărit ca să fiu nașă de cununie religioasă.

ADVERTISEMENT

Noi deja am nășit un cuplu, dar a fost Starea Civilă și atunci pentru cununia religioasă clar va trebui să fim și noi căsătoriți, nu?”, a mai povestit artista, în interviul acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: