Life

După ce a avut ghinion în dragoste, Gheorghe Turda a luat o decizie radicală: „Nu mă mai hazardez”

Ghinionist în dragoste, Gheorghe Turda a luat decizia de a sta singur pentru o vreme. Artistul nu își dorește să fie din nou dezamăgit.
20.01.2024 | 17:33
Dupa ce a avut ghinion in dragoste Gheorghe Turda a luat o decizie radicala Nu ma mai hazardez
Ghoerghe Turda a rămas singur. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a rămas văduv în urmă cu aproximativ 14 ani și de atunci și-a mai încercat de câteva ori norocul în dragoste, dar nu a avut succes. Mai mult de atât, relația cu mai tânăra Nicoleta Voicu s-a încheiat cu scandal. Astfel că acum, artistul în vârstă de 75 de ani a luat o decizie radicală.

Gheorghe Turda nu vrea să mai iubească

Gheorghe Turda a pierdut-o pe mama copiilor săi în urmă cu aproximativ 14 ani și pentru că deviza după care s-a ghidat în viață este aceea că „singurătatea ucide”, a mai dat câteva șanse iubirii.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai celebre relații a avut-o cu Nicoleta Voicu, mai tânără decât el cu 23 de ani. Au împărțit bune și rele timp de un an, apoi s-au despărțit cu scandal, iar cântărețul nu a mai fost la fel de deschis când a venit vorba despre viața sa amoroasă.

De ceva timp, artistul a rămas din nou singur, iar într-un interviu acordat recent a dezvăluit că nici nu are de gând să se mai grăbească. Gheorghe Turda vrea să acorde mai mult timp familiei.

ADVERTISEMENT

De fapt, el a dat de înțeles că este implicat în creșterea nepoților și un bunic împlinit. Artistul a subliniat faptul că este foarte mândru de cei mici, care deja au dat semne că îi moștenesc talentul artistic.

„Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient”

Prin urmare, la 75 de ani, Gheorghe Turda a lăsat dragostea pe plan secund și se mulțumește cu iubirea celor dragi. „În momentul de față nu pot să spun că am o relație. Sunt cuminte!

ADVERTISEMENT

Nu mă mai hazardez. Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient. Acum mă axez și sunt grijuliu cu familia mea. Am o familie frumoasă: două fete, doi generi frumoși și trei nepoți pe care îi iubesc ca pe lumina ochilor din cap.

Sunt tare mândru de nepoții mei pentru că îmi moștenesc talentul artistic…ceea ce mă bucură tare mult”, a declarat Gheorghe Turda pentru click.ro. Totodată, anul acesta are planuri mari pe plan profesionale, având deja mai multe turnee programate.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur foarte mult că am deja programate multe spectacole pentru anul acesta. Am și turnee în străinătate în Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania precum și în China”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT