Life

După ce a fost înșelată de două ori, Gina Pistol a luat cea mai bună decizie: ”Nu poți să dai cu piciorul la relație doar pentru că…”

După ce a fost trădată în dragoste, Gina Pistol a făcut o declarație surpriză. Ce spune fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite.
20.08.2023 | 21:35
Dupa ce a fost inselata de doua ori Gina Pistol a luat cea mai buna decizie Nu poti sa dai cu piciorul la relatie doar pentru ca
După ce a fost trădată în dragoste, Gina Pistol a făcut o declarație surpriză. Ce spune fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce a fost înșelată de două ori, vedeta de la Antena 1 a luat cea mai bună decizie. Blondina a recunoscut că nu poate da cu piciorul la relaţie doar pentru că lucrurile sunt îndreptate într-o anumită direcție.

După ce a fost trădată în dragoste, Gina Pistol a făcut o declarație surpriză. Ce spune fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite

După ce a fost trădată în dragoste, Gina Pistol a făcut o declarație surpriză. Soția lui Smiley a fost înșelată de două ori, unul dintre bărbați fiind Nicola Saikaly, un om de afaceri libanez cu care s-a iubit timp de 6 ani.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață a înșelat-o chiar cu cea mai bună prietenă a sa. Moderatoarea a aflat, dar a decis să-l ierte pe afaceristul cu care urma să ajungă la altar. Acesta i-ar fi cumpărat o casă în valoare de 30.000 de euro.

Privind în urmă fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite spune că a devenit mult mai înțelegătoare. Vedeta nu mai este dispusă să renunțe ușor la o legătură amoroasă doar pentru că alta a intrat în viața iubitului ei.

ADVERTISEMENT

„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el”, a spus la un moment dat Gina Pistol la Poveștiri de noapte, conform cancan.ro.

Gina Pistol, fericită alături de Smiley

Gina Pistol a trecut peste infidelitate și toate neplăcerile cauzate de relațiile amoroase și acum este fericită alături de Smiley. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 6 ani și jumătate și din luna mai sunt soț și soție.

ADVERTISEMENT

Mai mult, blondina și cântărețul au devenit părinții unei fetițe pe care nu o afișează în lumina reflectoarelor. Josephine Ana s-a născut pe 9 martie 2021 și le aduce foarte multe bucurii părinților săi renumiți.

„În poza asta o imit pe Josephine”, a scris prezentatorul de la Românii au talent, în dreptul unei imaginii de pe Instagram în care apare singur. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte de laudă pentru fetița sa și a Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

„Aici eram mai mici, dar la fel de îndrăgostiți”, este descrierea lăsată cu altă ocazie de juratul de la Vocea României. Smiley apare de această dată cu soția sa, fosta gazdă a emisiunii culinare Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT
Tags: