Life

Gina Pistol, mesaj neașteptat la aproape trei luni de la nunta cu Smiley: “După un timp nu mai suporți”

Gina Pistol a postat un mesaj neașteptat, la aproape trei luni de la nunta cu Smiley. Are legătură cu relațiile de cuplu.
18.08.2023 | 21:55
Gina Pistol mesaj neasteptat la aproape trei luni de la nunta cu Smiley Dupa un timp nu mai suporti
Mesajul Ginei Pistol, la aproape trei luni de la nunta cu Smiley. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La aproape trei luni de la nunta cu Smiley, Gina Pistol a postat un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Vedeta a distribuit un videoclip care i-ar putea pune pe gânduri pe urmăritori.

Gina Pistol, mesaj neașteptat la aproape trei luni de la nunta cu Smiley. Fosta vedetă Antena 1, aluzie la relația cu artistul?

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite este activă pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat diverse imagini și clipuri video din viața ei. Vedeta postează, de altfel, și anumite citate care i se par relevante.

ADVERTISEMENT

Recent, Gina Pistol a postat un clip video care conținea un mesaj puternic, iar acesta i-a făcut pe fani să creadă că vedeta se referă la relația cu Smiley, cu care s-a căsătorit la finalul lunii mai.

Mesajul respectiv se referă la faptul că, în fiecare relație, unul dintre parteneri se sacrifică mai mult. La un moment dat, însă, s-ar putea ca acea persoană să se sature să facă totul pentru ca lucrurile să meargă în cuplu.

ADVERTISEMENT

“În fiecare relație există persoana care spală vasele și persoana care le lasă să se înmoaie. Corect? Nu le lasă să se înmoaie, știe că le vei face tu. Doar te așteaptă, după un timp nu mai suporți”, este mesajul postat de Gina Pistol pe Instastory.

Gina Pistol, declarații despre relația cu Smiley

În cadrul unui interviu, Gina Pistol a spus că se consideră o femeie foarte norocoasă pentru că are alături de ea un bărbat ca Smiley. Antrenorul de la Vocea României este foarte implicat în creșterea lui Josephine, fiica lor în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are grijă să fie mereu prezent în viața fetiței lui. Chiar și atunci când este plecat, o sună prin apel video pentru a-i ura “noapte bună” și are grijă de ea cu fiecare ocazie.

“Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei (n.r. Smiley) se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre.

ADVERTISEMENT

Îi citește povești seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată.

Plus că îi schimbă și pampersul, îi dă și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă”, a declarat vedeta pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT